• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بقچه ی بادمجان و پلوگوجه : طرز تهیه و دستور پخت غذای آسان در خانه

    بقچه ی بادمجان و پلوگوجه

    بقچه ی بادمجان و پلوگوجه :

    مواد لازم:

    • 3 تا 4 عدد بادمجان
    • 1 فنجان قهوه روغن مایع (برای سرخ کردن)
    • 250 گرم گوشت مکعبی کوچک
    • 2 تا3 عدد موسیر
    • 1 قاشق غذاخوری کره
    • نمک، فلفل سیاه، فلفل پرک، آویشن

    مواد پلو :

    • 1 عدد پیاز
    • 1 عدد گوجه فرنگی درشت
    • یک قاشق غذاخوری کره
    • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
    • یک پیمانه برنج
    • 1 و نیم پیمانه آب داغ ( از آب گوشت نیز میتوانید استفاده کنید)
    • نمک و فلفل سیاه

    طرز تهیه بقچه ی بادمجان و پلوگوجه :

    این یک دستورپخت عالیه که مورد پسندتون میشه.
    روی آن می توانید به جای گوشت از کوفته و یا گوشت مرغ هرکدام که دوست دارید استفاده کنید.
    بادمجان را شسته و راه راه پوست بکنید و آنها را به ضخامت 1 سانتیمتر طولی برش دهید.
    در آّب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود و سپس دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.


    من برای پخت گوشت از زودپز استفاده کردم.
    1 قاشق غذاخوری کره به گوشت ها اضافه کنید باز نمیشوند.
    وقتی آب گوشت کشیده شد، نمک، فلفل سیاه و موسیر را به آن اضافه کنید. و تا نرم شدن کامل بپزید.
    برنج را شسته و به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید. نمک به آن اضافه کنید.
    سپس آن را کاملا شسته و نشاسته جدا شده آن را دور بریزید.


    داخل قابلمه روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
    پس از نرم شدن پیازها گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و بگذارید بپزید.
    سپس برنج را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.
    آب داغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای 1 تا 2 دقیقه حرارت را زیاد کنید و سپس کم کنید و بگذارید بپزد.
    پس از اینکه آب برنج کشیده شد، درب ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دم کنید.


    ورقه های بادمجان سرخ شده را داخل قالبهای تکنفره و یا کاسه بچینید از کناره های بلند باشد.
    داخل آنها را با پلو پر کنید و لبه های بادمجان را روی آن برگردانید. و روی ظرف سرو برگردانید. روی آن از گوشت پخته شده بگذارید. آماده سرو است. نوش جان

    نکته: اگر بادمجان ها را بلند و پهن انتخاب کنید کناره ها نیز خوب بسته می شود.

    بقچه ی بادمجان و پلوگوجه

    About The Author