طرز تهیه کیک رولی کوکو استار :
دستور پخت کیک رولی کوکو استار:
مواد لازم کیک اسفنجی:
- 4 عدد سفیده تخم مرغ
- 4 عدد زرده تخم مرغ
- 1 استکان شکر
- 1 و نیم استکان آرد
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 پاکت وانیل شکری (یا وانیل خالص کمی)
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف استکان آب گرم (اگر مایع خیلی سفت بود می توانید کمی بیشتر اضافه کنید)
زرده و سفیده ها را جدا کنید، سفیده را هم بزنید تا سفید و پفی شود. زرده تخم مرغ را به همراه شکر هم بزنید تا کرمی و کشدار شود وانیل را اضافه کنید، سپس مواد خشک، آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو را الک کنید و با لیسک مخلوط کنید سپس آب گرم را اضافه کنیدو مخلوط کنید.
نهایتا سفیده فرم گرفته را در چند مرحله به مواد زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را به صورت یکنواخت روی آن پخش کنید) و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد (روشن از بالا و پایین) در حدی که رویه ی آن پف کند بپزید (در حدود 20 دقیقه) کیک پخته شده را همونطور رول کنید (بپیچید) و کنار بگذارید.
مواد لازم داخل رول :
- کمی بیشتر از نصف لیوان شیر
- 1 پاکت کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
- 2 لیوان پودر نارگیل
- نصف لیوان شکلات چیپسی
- برای رویه شکلاتی که به روش بن ماری ذوب شده است.
ابتدا شیر و کرم شانتی را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا فرم بگیرد سپس پودر نارگیل و شکلات چیپسی را اضافه کرده و مخلوط کنید این مواد را روی کیک پخته شده بریزید و رول کنید. )
برای رویه همانطور که در ویدیو می بینید شکلات ذوب شده را روی کاغذ روغنی مستطیلی بریزید و کاغذ را رول کنید پس از سفت شدن شکلات رول را باز کنید و تکه های شکلات حاصل را با شکلات روی کیک رولتی بچسبانید. کیک را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.