• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد پاستای فوق العاده : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    سالاد پاستای فوق العاده

    رسپی سالاد پاستای فوق العاده :

    مواد لازم :

    • پاستای فنری، 450 گرم (پخته و آبکش شده)
    • پیاز قرمز، ¼ پیمانه (ریز خرد شده)
    • بروکلی، 1 پیمانه (ریز خرد شده)
    • زیتون سبز، 1 پیمانه (درسته یا خرد شده)
    • پنیر چدار رنده شده، 1 پیمانه
    • فلفل دلمه ای زرد، ½ پیمانه (خرد شده)
    • مینی پپرونی یا پپرونی مکعبی خرد شده، 1 پیمانه
    • سالامی، ½ پیمانه (خرد شده)
    • گوجه گیلاسی ورق شده، 1 پیمانه
    • فلفل دلمه ای سبز متوسط، 1 عدد (خرد شده)

    مواد لازم سس سالاد:

    • سرکه قرمز، ½ پیمانه
    • شکر، 1/3 پیمانه
    • جعفری خشک، 1 قاشق غذاخوری
    • ادویه ایتالیایی، 1 قاشق غذاخوری
    • سیر تازه، 2 حبه
    • روغن زیتون بکر، 1 پیمانه
    • نمک و فلفل برای تنظیم مزه

    طرز تهیه سالاد پاستای فوق العاده :

    پاستای خنک شده، پیاز قرمز، بروکلی، زیتون سبز، پنیر، فلفل دلمه ای زرد، پپرونی، سالامی، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای سبز را داخل کاسه‌ی بزرگی بریزید. و کنار بگذارید
    داخل کاسه کوچکی، سرکه قرمز، شکر، جعفری خشک، ادویه ایتالیایی، سیر و روغن زیتون را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید . مزه را تنظیم کنید (حدود 1 قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل)


    سس را روی سالاد بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی سالاد را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. قبل سرو یکبار دیگر سالاد را زیر و رو کنید.

    سالاد استای فوق العاده

    About The Author