طرز تهیه قرابیه مارمالادی مناسب عید نوروز و افطار :
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف استکان روغن مایع
- 1 لیوان پودر شکر
- یک لیوان نشاسته
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- به میزان لازم آرد
- مارمالاد دلخواه برای روی قرابیه
رسپی قرابیه مارمالادی:
همه مواد به جز آرد را داخل ظرفی ریخته با یک دیگر مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر ورز داده جمع کنید. خمیر نرمی به دست می آید.
از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و در دست شکل دهید و داخل سینی فر بچینید و روی آن را کمی گود کنید. قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید حواستون باد که زیر و روی قرابیه تغییر رنگ ندهد.
در صورت لزوم بسته به دمای فر شما، اگر فر شما داغ بود می توانید حرارت را روی 160 درجه تنظیم کنید. از فر خارج کرده بلافاصله مارمالاد دلخواه را در قسمت گودی قرابیه ها بریزید.
من از مارمالاد آلویی که خودم درست کردم استفاده کردم. مجددا دمای فر را در 150 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و به مدت 5 دقیقه قرابیه ها را داخل فر بگذارید تا کمی روی مارمالادها خشک شود. قرابیه ها را از فر خارج کرده و کاملا خنک کنید سپس با شکلات ذوب شده آنها را تزیین کنید.