طرز تهیه شورت برد قلبی شکلاتی و تافی :
مواد کوکی :
- کره 3/4 پیمانه در دمای اتاق
- شکر، 1/2 پیمانه
- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
- نمک، 1/8 قاشق چایخوری
- آرد، 1 و 3/4 پیمانه
- شکر، 1 قاشق غذاخوری برای روی کوکی
مواد رویه :
- شکلات چیپسی، 1/2 پیمانه
- شکلات تافی خرد شده، 1/4 پیمانه
رسپی شورت برد قلبی شکلات و تافی :
1- کره و شکر را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید تا ترکیب شوند. وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شده و یک تکه شود. خمیر را جمع کرده داخل یک نایلون فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
2- فر را در 180 درجه سانتیگرد گرم کنید و کف دو سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. خمیر را روی سطحی که کمی آردپاشی شده، به ضخامت 6 میلی متر باز کنید و با کاتر قلبی برش بزنید. باقیمانده های خمیر را جمع کنید و دوباره باز کنید و کاتر بزنید. کوکی های قلبی را در سینی فر بچینید و کمی شکر روی آنها بپاشید. سپس مجددا به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
3- کوکی ها را به مدت 14 تا 15 دقیقه تا زمانیکه که کمی طلایی شده و لبه های آنها سفت شود، بپزید. از فر خارج کرده به مدت 5 دقیقه در سینی خنک کنید و سپس روی توری بچینید.
4- برای روی کوکی ها شکلات را به مدت 30 ثاتیه داخل مایکروفر و یا به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید. شکلات را داخل یک قیف یکبارمصرف کوچک بریزید و روی کوکی ها نقش بیاندازید. سپس خرده های شکلات تافی را روی آن بپاشید و بگذارید شکلات ها سفت شود و سپس سرو کنید.