طرز تهیه شیرینی فندقی :
مواد لازم:
- 125 گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان پودر شکر
- 2 و نیم لیوان آرد (لطفا با کنترل اضافه کنید)
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
مواد میانی :
- 1 و نیم لیوان فندق خرد شده
- یک استکان شکر دانه ریز
- 1 عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه شیرینی فندقی :
کره، تخم مرغ، پودر شکر، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را جمع کنید. خمیر نرمی به دست میآید.
روی خمیر را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی فندق خرد شده، شکر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و حدود 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم در حدی که قوام یابد، بپزید. سپس داخل یک بشقاب بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.
پس از 15 دقیقه که خمیر استراحت کرد، از خمیر تکه های کوچکی بردارید و روی سطح صاف با وردنه باز کنید. با استفاده از کاتر مسنطیلی برش بزنید .
سپس مقداری از مواد میانی را یک طرف مستطیل بگذارید و نیمه دیگر را روی آن تا کنید. به آرامی بدون اینکه فشاری به آنها وارد کنیید در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید. در حدی که کمی تغییر رنگ دهند.
روی شیرینی های کاملا خنک شده پودر شکر بپاشید و سرو کنید. نوش جان