طرز تهیه دسر مگنولیا توت فرنگی:
ر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم:
- 1 لیتر شیر
- 1 لیوان شکر
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- یک پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه
- برای دیواره و کف دسر:
- 1 پاکت بیسکویت سبوسدار یا پتی بور
- توت فرنگی
طرز تهیه دسر مگنولیا توت فرنگی:
شیر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و آرد گلوله نماند. شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و تا زمانیکه به جوش آید، همزمان با همزدن بپزید . پس از اینکه جوشید 5 دقیقه دیگر روی حرارت بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید. وانیل و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه محلبی ولرم شد، خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بیسکوئیت ها را به وسیله غذاساز پودر کنید و نیمی از آنها را داخل لیوان های سرو پخش کنید. توت فرنگی ها را از طول باریک برش بزنید و در دیواره لیوان ها بچینید. سپس از کرم آماده روی آن بریزید بقیه بیسکوئیت های پودر شده را روی لایه کرمی بریزید و به دلخواه تزیین کنید. دسر را حداقل برای 1 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان