• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک خیس شکلاتی با بافت و طعم عالی و بی نظیر + نکات کلیدی

    کیک خیس شکلاتی

    آموزش درست کردن کیک خیس شکلاتی:

    • ارد ٢ پيمانه
    • شكر ١ پيمانه
    • تخم مرغ ٤ عدد
    • روغن مايه ٣/٤ پيمانه
    • شير گرم ١ پيمانه
    • وانيل ١/٢ ق چ
    • بكينگ پودر ٢ ق چ
    • پودر كاكائو ٤ ق غ

    طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :

    ابتدا فر رو با حرارت ١٨٠ روشن كنيد و گرم كنيد . ارد و بكينگ پودر و پودر كاكائو رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين.
    حالا تخم مرغ و وانيل و شكر رو با دور تند همزن ٧ دقيقه بزنيد بعد شير گرم و روغن رو افزوده با دور كند ١ دقيقه بزنيد و نهايتا هم مخلوط ارد رو اضافه كنيد و با ليسك دوراني مخلوط كنيد و بريزيد توي قالي كه چرب كرديد و كفش كاغذ روغني انداختيد. براي ٤٥ دقيقه ميره تو فر تا پخته بشه.


    براي سس روش هم ١/٢ پيمانه شير رو با ١/٢ پيمانه شكر و ١/٣ پيمانه روغن و ٢ ق غ پودر كاكائو مخلود كنيد و بزاريد روي حرارت تا داغ بشه و شكر حل بشه.
    بعد كه كيك رو از فر دراورديد توي همون قالب برش بزنيد كيك رو و سس داغ رو روي كيك داغ بدين و صبر كنيد تا بخوردش بره. بعد كه خنك شد سروش كنين

    کیک خیس شکلاتی

    About The Author