• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پوآچا تیغ ماهی : طرز تهیه نان ترکیه ای به روش آسان در خانه

    نان پوآچا تیغ ماهی

    طرز تهیه نان پوآچا تیغ ماهی :

    لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر

    مواد لازم:

    • 1/5 لیوان شیر ولرم
    • 1 پاکت (10 گرمی) پودر خمیر مایه
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • 1 قاشق غذاخوری شکر
    • 150 گرم کره
    • 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی از تخم مرغ ها برای رویه نان)
    • 4 تا 5 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید آردها باهم متفاوتند)
    • مواد میانی:
    • 1 قالب کوچک پنیر
    • 1 مشت جعفری

    دستور پخت نان پوآچا تیغ ماهی :

    مواد را داخل ظرف خمیر بریزید. خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و کنار بگذارید ور بیاید. خمیر ورآمده را دو قسمت کنید. هر قسمت از خمیر را روی یک سطح آردپاشی به کمک وردنه باز کنید. و کنار های خمیر را اریب برش بزنید. پنیر و جعفری را مخلوط کنید و وسط خمیر بریزید و لبه های کناری را مطابق تصویر روی یکدیگر ببندید. روی آن را زرده تخم مرغ رومال کنید و در فر 200 درجه از پیش گرم شده تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود، بپزید.

    پیشنهاد: میتوانید در مواد میانی از گوشت چرخ‌کرده و مخلوط سبزیجات استفاده کنید

    نان پوآچا تیغ ماهی

    About The Author