• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ با اسفناج و سس قارچ : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان در خانه

    مرغ با اسفناج و سس قارچ

    رسپی مرغ با اسفناج و سس قارچ:

    مواد لازم:

    • 800 گرم سینه مرغ
    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • نمک، فلفل، زیره، آویشن، رزماری
    • 250 گرم اسفناج
    • 250 گرم قارچ
    • 2 عدد پیاز کوچک خرد شده
    • 2 حبه سیر خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری آرد
    • 220 میلی لیتر آب مرغ
    • 200 میلی لیتر خامه

    طرز تهیه مرغ با اسفناج و سس قارچ:

    مرغ را برش دهید، نمک، فلفل، زیره، آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را ترکیب کرده و مرغ ها را به این ترکیب آغشته کنید سپس دو طرف مرغ را در تابه سرخ کنید
    پیاز خرد شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدهید . سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید.
    سپس اسفناج، سیر و ادویه ها را اضافه کنید.


    وقتی اسفناج کمی نرم شد آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
    آب مرغ را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه را اضافه و مخلوط کنید. سپس مرغ را به سس اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ چند دقیقه با سس بپزد. خاموش کرده و 5 دقیقه استراحت دهید سپس سرو کنید.
    نوش جان

    مرغ با اسفناج و سس قارچ

    About The Author