رسپی مرغ با اسفناج و سس قارچ:
مواد لازم:
- 800 گرم سینه مرغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک، فلفل، زیره، آویشن، رزماری
- 250 گرم اسفناج
- 250 گرم قارچ
- 2 عدد پیاز کوچک خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 220 میلی لیتر آب مرغ
- 200 میلی لیتر خامه
طرز تهیه مرغ با اسفناج و سس قارچ:
مرغ را برش دهید، نمک، فلفل، زیره، آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را ترکیب کرده و مرغ ها را به این ترکیب آغشته کنید سپس دو طرف مرغ را در تابه سرخ کنید
پیاز خرد شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدهید . سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید.
سپس اسفناج، سیر و ادویه ها را اضافه کنید.
وقتی اسفناج کمی نرم شد آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
آب مرغ را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه را اضافه و مخلوط کنید. سپس مرغ را به سس اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ چند دقیقه با سس بپزد. خاموش کرده و 5 دقیقه استراحت دهید سپس سرو کنید.
نوش جان