بال مرغ تایلندی
مواد مورد نیاز:
- 1 1/2 کیلوگرم (3 پوند) بال مرغ
- 1/2 – 1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا (به سلیقه خود تنظیم کنید)
سس:
- 3/4 فنجان سس فلفل قرمز تایلندی
- 4 قاشق غذاخوری شکر نارگیل یا شکر قهوه ای
- 1/4 فنجان سس سویا
- 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- سس ماهی 3 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق غذاخوری لیموترش چرخ شده
- 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 2 قاشق چایخوری روغن کنجد (یا بادام زمینی).
برای سرو
- 1/4 فنجان گشنیز تازه، خرد شده
- 2 عدد پیاز سبز نازک برای سرو
- فلفل قرمز فلفل قرمز
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. به آرامی یک سینی پخت بزرگ را با اسپری روغن پخت و پز اسپری کنید. کنار بگذارید.
- برای تهیه سس، تمام مواد سس را در یک کاسه یا پارچ کوچک مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. نیمی از سس را در یک قابلمه کوچک بریزید و برای بعد نگه دارید.
- پوست اضافی را از لبه های بال جدا کنید. برای مزه نمک بزنید . بال ها را روی سینی پخت آماده شده قرار دهید. سس را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. بال ها را در یک لایه بچینید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید.
- در حالی که بال ها در فر هستند، باقی مانده سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که سس حباب کند و شروع به غلیظ شدن کند (حدود 5 دقیقه طول می کشد).
- وقتی بالهای مرغ از یک طرف پخته شد، هر تکه را بچرخانید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید. تنظیمات فر را به گریل (یا کبابی) با درجه حرارت متوسط تا زیاد تغییر دهید. بال ها را با نیمی از سس آماده بمالید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر ترد شود.
- پس از طلایی شدن بال ها، آنها را از فر خارج کرده و دوباره با سس بمالید. با گشنیز، ورقه های پیاز، فلفل چیلی تزئین کنید و نمک بپاشید (در صورت نیاز). با سس باقی مانده سرو کنید!
بال مرغ تایلندی
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !