• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بال مرغ تایلندی : طرز تهیه با روش آسان !!

    بال مرغ تایلندی

    بال مرغ تایلندی

    مواد مورد نیاز:

    • 1 1/2 کیلوگرم (3 پوند) بال مرغ
    • 1/2 – 1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا (به سلیقه خود تنظیم کنید)

    سس:

    • 3/4 فنجان سس فلفل قرمز تایلندی
    • 4 قاشق غذاخوری شکر نارگیل یا شکر قهوه ای
    • 1/4 فنجان سس سویا
    • 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید
    • سس ماهی 3 قاشق غذاخوری
    • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
    • 1 قاشق غذاخوری لیموترش چرخ شده
    • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
    • 2 قاشق چایخوری روغن کنجد (یا بادام زمینی).

    برای سرو

    • 1/4 فنجان گشنیز تازه، خرد شده
    • 2 عدد پیاز سبز نازک برای سرو
    • فلفل قرمز فلفل قرمز
    • نمک به میزان لازم

    طرز تهیه

    • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. به آرامی یک سینی پخت بزرگ را با اسپری روغن پخت و پز اسپری کنید. کنار بگذارید.
    • برای تهیه سس، تمام مواد سس را در یک کاسه یا پارچ کوچک مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. نیمی از سس را در یک قابلمه کوچک بریزید و برای بعد نگه دارید.
    • پوست اضافی را از لبه های بال جدا کنید. برای مزه نمک بزنید . بال ها را روی سینی پخت آماده شده قرار دهید. سس را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. بال ها را در یک لایه بچینید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید.
    • در حالی که بال ها در فر هستند، باقی مانده سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که سس حباب کند و شروع به غلیظ شدن کند (حدود 5 دقیقه طول می کشد).
    • وقتی بال‌های مرغ از یک طرف پخته شد، هر تکه را بچرخانید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید. تنظیمات فر را به گریل (یا کبابی) با درجه حرارت متوسط تا زیاد تغییر دهید. بال ها را با نیمی از سس آماده بمالید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر ترد شود.
    • پس از طلایی شدن بال ها، آنها را از فر خارج کرده و دوباره با سس بمالید. با گشنیز، ورقه های پیاز، فلفل چیلی تزئین کنید و نمک بپاشید (در صورت نیاز). با سس باقی مانده سرو کنید!
    بال مرغ تایلندی

    بال مرغ تایلندی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author