سوپ لوبیا و گوشت
مواد مورد نیاز:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 1 هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده
- 1/2 فنجان کرفس ریز خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- 2 فنجان گوشت پخته شده ریشه شده
- 1 1/2 لیتر آب مرغ یا آب گوشت
- 2 برگ بو (یا 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده)
- 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه برگ خرد شده
- 400 گرم لوبیا سفید پخته شده و آبکش شده
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- در صورت نیاز کمی نمک
طرز تهیه سوپ لوبیا و گوشت
- در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. بپزید تا پیازها نرم شوند (5 دقیقه). سیر را تفت دهید تا کمی طلایی شود (30 ثانیه – 1 دقیقه).
- گوشت را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس آب گوشت را داخل آن بریزید. برگ بو (یا آویشن) و جعفری را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا همه طعم ها با هم ترکیب شوند.
- لوبیا را هم اضافه کنید و با فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بجوشد، طعم را تست کنید و در صورت نیاز با نمک مزه دار کنید.
- گرم سرو کنید.
نکات
آب گوشت برای سوپ گوشت با استفاده از باقی مانده استخوان گوشت:
- استخوان گوشت را در قابلمهای پر از آب ، با کمی پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه و ادویه بجوشانید تا روی استخوان را تا نیمه بپوشاند (بسته به اندازه استخوان حدود 2 لیتر ).
- حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و بگذارید حدود 1 ساعت بجوشد.
- آب درون قابلمه را از صافی رد کنید .
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !