• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سیب زمینی کبابی یونانی : طرز تهیه با روش آسان

    سیب زمینی کبابی یونانی

    یکی از بهترین غذاها برای همراهی هر وعده غذایی، این سیب زمینی خرد شده لیموی یونانی ترد است! از بیرون ترد و طلایی بهتر از هر سیب زمینی کبابی!

    چند نکته:

    • من از کره در این دستور استفاده کردم، زیرا کره از نظر طعم بی نظیر است. با این حال، در صورت تمایل می توانید روغن زیتون را جایگزین کنید!
    • من نسبت به سیب‌زمینی‌های سنتی یونانی سیر بسیار بیشتری به اینها اضافه کرده‌ام. به راحتی سیر را به جای 4 حبه به 2 حبه کاهش دهید.
    • سمولینا اختیاری است. در صورت استفاده، قبل از پخت، یک پوشش سبک روی سیب زمینی های خود بپاشید.
    • برای سیب‌زمینی‌های حتی ترد، سیب‌زمینی‌ها را از نیمه پخت از فر خارج کنید، کمی روغن اضافی بپاشید و به پختن (یا کباب کردن) در فر ادامه دهید تا قهوه‌ای طلایی و خوب شود.

    مواد مورد نیاز

    • 6 عدد سیب زمینی متوسط
    • 3 قاشق غذاخوری کره آب شده (یا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون)
    • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (آب نصف لیمو)
    • 4 حبه سیر له شده*
    • 2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • یک اسپری سبک روغن زیتون
    • 1/2 قاشق چایخوری بلغور (اختیاری – برای سیب زمینی ترد)

    طرز تهیه سیب زمینی کبابی یونانی

    • فر را روی حرارت متوسط رو به بالا (حدود 200 درجه سانتیگراد | 400 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
    • سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ آب نمک قرار دهید. به جوش بیاورید؛ بپزید، به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شود. خوب آبکش کنید.
    • یک ورقه یا سینی بزرگ پخت را به آرامی با روغن پخت و پز اسپری کنید. سیب زمینی ها را روی ورقه بچینید و از دستگاه پوره سیب زمینی استفاده کنید تا به آرامی سیب زمینی ها را در یک تکه صاف کنید (نه خیلی سفت وگرنه له می شوند).
    • کره، آب لیمو و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی هر سیب زمینی بریزید. نیمی از پونه کوهی، نمک و فلفل را بپاشید. کمی با اسپری روغن زیتون اسپری کنید و سمولینا بپاشید (در صورت استفاده).
    • کباب کنید تا طلایی و ترد شوند (حدود 15 دقیقه). از فر خارج کنید، با پونه کوهی باقی مانده بپاشید.
    • برای سرو، با کمی نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. بلافاصله سرو کنید

    نکات

    از سیر کمتر (2 حبه) استفاده کنید تا طعم سیر ملایم‌تری داشته باشد.*برای سیب‌زمینی‌های ترد، سیب‌زمینی‌ها را تا نیمه پخت از فر خارج کنید، با کمی روغن اضافی اسپری کنید و به کباب کردن در فر ادامه دهید تا خوب و قهوه ای طلایی شوند.

    سیب زمینی کبابی یونانی

    سیب زمینی کبابی یونانی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author