سالاد مرغ یونانی
مواد مورد نیاز
- 2 عدد سینه مرغ بزرگ بدون استخوان، نصف شده تا چهار فیله درست شود
- 4 نان تخت
ماریناد / سس:
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 1/4 فنجان آب لیمو (آب 1 لیمو)
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده (یا 2 حبه سیر بزرگ، ریز شده)
- 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
- 1 قاشق چایخوری نمک
- فلفل خرد شده
برای تزاتزیکی (ماست و خیار) :
- 1 فنجان ماست یونانی ساده
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 1 عدد خیار ، پوست کنده، بدون دانه و رنده شده
- 1 حبه سیر، خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- کمی نمک
برای سالاد
- 3 عدد خیار ، از طول نصف شده و ضخیم برش داده شده
- 250 گرم | 8 اونس گوجه گیلاسی (یا گوجه فرنگی)
- 1 فلفل سبز (فلفل دلمه ای)، دانه گرفته و خلال شده
- 1/2 پیاز قرمز، نازک خلال شده
- 7 اونس | 200 گرم پنیر فتا مکعبی خرد شده
- 1/2 فنجان (3 اونس | 80 گرم) زیتون کالاماتا بدون هسته
طرز تهیه سالاد مرغ یونانی
- تمام مواد ماریناد / سس را در یک ظرف بزرگ و کم عمق با هم مخلوط کنید. 1/3 فنجان را برای استفاده بریزید. برای بعد در یخچال نگه دارید.
- مرغ را به ماریناد اضافه کنید و به طور یکنواخت بپوشانید. روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه یا یک شب در یخچال بگذارید تا ماریناد شود.
- در حالی که مرغ در حال مرینیت شدن است، تزاتزیکی را آماده کنید: مواد تزاتزیکی را در یک کاسه ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. بپوشانید ودر یخچال سرد کنید تا برای استفاده آماده باشد. مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و بین چهار بشقاب تقسیم کنید. نان های تخت روی تابه ای روی حرارت ملایم تا نرم و گرم شوند. به بشقاب های گرم شده منتقل کنید.
- یک ماهیتابه گریل / ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ را از ماریناد خارج کرده و به تابه اضافه کنید. تفت دهید تا مرغ پخته شود، هر طرف حدود 5-6 دقیقه (مدت زمان پخت کل 10 تا 12 دقیقه).
- مرغ را از ماهیتابه خارج کنید؛ اجازه دهید به مدت 5 دقیقه استراحت کند. ضخیم برش بزنید و روی سالاد بچینید. هر نان تخت را به چهار قسمت برش دهید و در بشقاب های سالاد بچینید. سس مانده در یخچال را بریزید و با تزاتزیکی سرو کنید.

سالاد مرغ یونانی
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !