طرز تهیه چیزکیک آناناس + نکات !!

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه چیزکیک آناناس

این یکی از آن دستور العمل هایی است که می توانید در 30 دقیقه – از جمله زمان خنک شدن – از ابتدا تا انتها داشته باشید. و مناسب برای هوای گرمتر و شب های تابستانی!

اگر به دنبال یک دسر سریع هستید پس این رویایی است که به حقیقت پیوسته است.

مواد مورد نیاز:

برای پایه

  • 1 فنجان خرده کراکر گراهام
  • 1/4 فنجان کره، ذوب شده
  • 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول (یا شیرین کننده طبیعی)

برای فیلینگ

  • 1 x 8 اونس | 250 گرم پنیر خامه ای ، نرم شده
  • 1/2 فنجان خامه غلیظ (یا خامه سنگین).
  • 1/2 فنجان ماست یونانی ساده
  • 4 قاشق غذاخوری شکر گرانول (یا شیرین کننده طبیعی)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 8 اونس | 230 گرم آناناس ورقه شده (قطع شده یا تازه — حدود 4 برش)، له شده یا ریز خرد شده
  • برش های آناناس اضافی، برای تزئین
  • گیلاس ، برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه چیزکیک آناناس

  • خرده های کراکر گراهام را با کره ذوب شده و شکر (یا شیرین کننده طبیعی ) با هم ترکیب کنید. کنار بگذارید.
  • در یک کاسه بزرگتر، پنیر خامه ای، خامه و شکر (یا شیرین کننده) را با همزن برقی با سرعت متوسط به بالا بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. ماست، آناناس و وانیل را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  • مخلوط بیسکویت را بین 4 لیوان سرو تقسیم کنید و به پایه هر لیوان فشار دهید.
  • با مخلوط پنیر خامه ای تکرار کنید؛ روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • برای سرو، با آناناس اضافی و یک گیلاس در مرکز حلقه آناناس تزئین کنید.
طرز تهیه چیزکیک آناناس

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image