سوپ سیب زمینی یکی از آن سوپ هایی است که فقط فریاد راحتی می کشد. در یک روز بد، چیزی بیشتر از یک کاسه بزرگ سوپ سیب زمینی غلیظ و خامه ای به چشم نمی خورد! متأسفانه، واقعاً ناسالم است. در طول سالها، روشهای مختلفی را برای کم کالری کردن سوپ مورد علاقهام تجربه کردهام، بدون اینکه هیچ یک از بافت غنی و خامهای آن را قربانی کنم!
مواد مورد نیاز :
- 6-8 برش بیکن بوقلمون پخته شده، خرد شده
- 900 گرم سیب زمینی ، پوست کنده و خرد شده به قطعات 1.5 سانتی
- 1 پیاز متوسط زرد، پوست کنده و خرد شده
- 4 فنجان آب مرغ کم سدیم
- 340 گرم شیر کم چرب تبخیر شده
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- 110 گرم پنیر خامه ای کم چرب، نرم شده
- 1 فنجان پنیر چدار، رنده شده
- 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه یا سفید
- دانه کرفس آسیاب شده به مقدار خیلی کم
- پیاز خلال شده یا پیاز سبز، برای تزئین
- پنیر رنده شده اضافی، برای تزئین
- بیکن اضافی، برای تزئین
طرز تهیه سوپ سیب زمینی
- به آرام پز 4 لیتری یا بزرگتر، بیکن، سیب زمینی، پیاز و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 تا 8 ساعت در دمای کم یا 3 تا 4 ساعت در دمای بالا بپزید تا سیب زمینی ها بسیار نرم شوند.
- شیر تبخیر شده و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا جایی که هیچ گلوله ای باقی نماند. 30 دقیقه آخر پخت، پنیر خامه ای، مخلوط نشاسته ذرت/شیر، چدار رنده شده، نمک، فلفل و دانه کرفس را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه به پختن ادامه دهید.
- درب آن را بردارید و نیمی از سیب زمینی ها را له کنید تا سوپ بیشتر غلیظ شود.
- با هر یک از مواد رویه سرو کنید. باقیمانده غذا را می توان به مدت 3-4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !