طرز تهیه پودینگ برنج + نکات !!

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه پودینگ برنج

پودینگ برنج خامه ای خوشمزه، یک دستور العمل ساده و بدون شکست در یک قابلمه با حداقل مواد اولیه و تنها 3 مرحله است! طرز تهیه پودینگ برنج قدیمی را در خانه با دستور العمل محبوب خانوادگی ما بیاموزید.

مواد مورد نیاز

  • 6 فنجان شیر، (پرچرب، کم چرب یا بدون چربی)
  • 1 فنجان برنج دانه متوسط
  • 1/4 فنجان شکر گرانول سفید
  • 2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده (یا 1 چوب دارچین)
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/4 فنجان کشمش (اختیاری)
  • 1/2 فنجان شیر تغلیظ شده (اختیاری)
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (اختیاری)

طرز تهیه پودینگ برنج

  • شیر، برنج، شکر، دارچین، وانیل و کشمش را در یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید، گاهی اوقات مخلوط کنید.
  • حرارت را کم کنید و بپزید، گهگاهی هم بزنید و در حالی که پایه و کناره های ماهیتابه را با قاشق چوبی می سایید تا غلیظ و کرم رنگ شود (حدود 15 تا 20 دقیقه).
  • وقتی برنج نرم و پخته شد، شیر تغلیظ شده و کره را با آن مخلوط کنید. فقط در صورت نیاز 1/4 فنجان شیر اضافی اضافه کنید تا به قوام دلخواه خود برسید.
  • برنج را در بین کاسه های سرو بریزید. دارچین آسیاب شده اضافی (یا شکر دارچینی) و کشمش بپاشید.
  • بلافاصله سرو کنید.
طرز تهیه پودینگ برنج

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image