• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پودینگ برنج + نکات !!

    طرز تهیه پودینگ برنج

    پودینگ برنج خامه ای خوشمزه، یک دستور العمل ساده و بدون شکست در یک قابلمه با حداقل مواد اولیه و تنها 3 مرحله است! طرز تهیه پودینگ برنج قدیمی را در خانه با دستور العمل محبوب خانوادگی ما بیاموزید.

    مواد مورد نیاز

    • 6 فنجان شیر، (پرچرب، کم چرب یا بدون چربی)
    • 1 فنجان برنج دانه متوسط
    • 1/4 فنجان شکر گرانول سفید
    • 2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده (یا 1 چوب دارچین)
    • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
    • 1/4 فنجان کشمش (اختیاری)
    • 1/2 فنجان شیر تغلیظ شده (اختیاری)
    • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (اختیاری)

    طرز تهیه پودینگ برنج

    • شیر، برنج، شکر، دارچین، وانیل و کشمش را در یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید، گاهی اوقات مخلوط کنید.
    • حرارت را کم کنید و بپزید، گهگاهی هم بزنید و در حالی که پایه و کناره های ماهیتابه را با قاشق چوبی می سایید تا غلیظ و کرم رنگ شود (حدود 15 تا 20 دقیقه).
    • وقتی برنج نرم و پخته شد، شیر تغلیظ شده و کره را با آن مخلوط کنید. فقط در صورت نیاز 1/4 فنجان شیر اضافی اضافه کنید تا به قوام دلخواه خود برسید.
    • برنج را در بین کاسه های سرو بریزید. دارچین آسیاب شده اضافی (یا شکر دارچینی) و کشمش بپاشید.
    • بلافاصله سرو کنید.
    طرز تهیه پودینگ برنج

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author