• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پائلا اسپانیایی + نکات

    طرز تهیه پائلا اسپانیایی

    مواد مورد نیاز:

    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 پیاز بزرگ خرد شده
    • 6 حبه سیر ریز خرد شده
    • 1 فلفل دلمه ای قرمز کوچک ، به قطعات کوچک خرد شده
    • 4 عدد فیله بزرگ ران مرغ بدون پوست بدون استخوان که به اندازه لقمه خرد شده اند
    • 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • 10-12 صدف به درستی خراشیده و تمیز شده
    • کالاماری 8 اونس (250 گرم) حلقه حلقه شده.
    • 3 3/4 فنجان آب مرغ کم سدیم
    • 2 فنجان برنج با دانه متوسط
    • 1/2 فنجان نخود فرنگی منجمد
    • 1 قاشق چایخوری پودر زعفران (یا نخ های زعفران)
    • 1 قاشق چایخوری پاپریکا (شیرین یا دودی)
    • پودر سیر و پیاز 1/2 قاشق چایخوری
    • 21 اونس (600 گرم) میگو
    • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه برگ خرد شده
    • فلفل دلمه ای برشته شده

    طرز تهیه پائلا اسپانیایی

    • روغن را در یک تابه نچسب با سایز بزرگ، روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را با هم تفت دهید؛ بپزید تا پیاز طلایی شود (حدود 3 دقیقه).
    • مرغ را تفت دهید تا همه طرف آن طلایی شود. گوجه فرنگی های خرد شده، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا مایع آزاد شود و گوجه فرنگی شروع به ایجاد سس کند.
    • صدف ها و حلقه های کالاماری را اضافه کنید. اجازه دهید 5 دقیقه دیگر بپزد؛ سپس مایه (یا آبگوشت)، برنج، نخود و زعفران را در آن بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
    • به جوش بیاورید؛ حرارت را کم کنید و درب آن را کم کنید تا بیشتر مایع جذب برنج شود، در حالی که هر از گاهی هم بزنید تا برنج نچسبد و نسوزد. (تا زمانی که برنج تقریباً پخته شود بپزید.)
    • میگوها را اضافه کنید، آنها را با برنج مخلوط کنید و دوباره روی آن را بپوشانید تا میگوها و برنج کاملا بپزند.
    • پس از پخته شدن، جعفری را بپاشید. نوارهای فلفل دلمه ای را روی پائلا قرار دهید تا طعم بهتری برای سرو داشته باشد. قبل از سرو با مقدار کمی روغن زیتون روی آن بپاشید.

    نکات

    غذاهای دریایی: میگوی کاملاً پوسته‌دار در پائلا ایده‌آل و سنتی است، اما ما پوست کنده و بدون دم روی میگو را ترجیح می‌دهیم. اگر غذاهای دریایی دوست ندارید، با 2 عدد فیله ران مرغ بزرگ جایگزین کنید. برنج: دانه متوسط بهترین نتیجه را دارد.

    طرز تهیه پائلا اسپانیایی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author