• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کدو اسپاگتی !!

    طرز تهیه کدو اسپاگتی

    مواد مورد نیاز

    • 2 کدو حلوایی (هر کدام حدود 2 پوند یا 1 کیلو)
    • 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده، به میزان لازم

    طرز تهیه کدو اسپاگتی

    روش پخت در فر (ترجیحا):

    • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه یا سینی فر را با قلم مو روغن زیتون کمی چرب کنید، یا اسپری کردن روغن برای استفاده خوب است.
    • قسمت بیرونی کدو حلوایی را بشویید. کدو حلوایی را از طول ساقه تا دم به دو نیم کنید (اگر ساقه آن برای بریدن سخت است، انتهای آن را کوتاه کنید). از یک قاشق برای برداشتن دانه ها استفاده کنید و دانه ها را از وسط هر نیمه دور بریزید.
    • با یک پوشش سبک از روغن زیتون برس بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    • کدو اسپاگتی را روی ورقه پخت بچینید، سمت برش را به سمت پایین بچینید. در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا نرم شوند (حدود 35 تا 50 دقیقه، بسته به اندازه کدو حلوایی شما).
    • با سوراخ کردن پوست با چنگال تست کنید. اگر به راحتی سوراخ شود، آماده است.
    • قبل از دست زدن از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. با یک چنگال روی کدو حلوایی به جلو و عقب بکشید تا رشته ها از کدو جدا شوند… درست شبیه رشته های اسپاگتی به نظر می رسند!

    روش مایکروویو:

    • مرحله 2 را در روش بالا دنبال کنید.
    • کدو حلوایی را در یک ظرف مخصوص پخت با مایکروویو قرار دهید (به اندازه کافی بزرگ که 2 نصف آن جا شود)
    • ظرف را با حدود 1 اینچ آب پر کنید که باعث ایجاد بخار در مایکروویو می شود.
    • به مدت 15 دقیقه روی HIGH در مایکروویو قرار دهید، سپس بررسی کنید که آیا کدو حلوایی به اندازه کافی نرم است یا خیر.
    • اگر به اندازه کافی پخته نشد، 5 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا وسط آن نرم شود.
    • کدو حلوایی را با احتیاط از مایکروویو خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه قبل از دست زدن خنک شود.
    • با چنگال خراش دهید تا رشته های اسپاگتی ایجاد شود.

    نکات

    • کدوهای اسپاگتی متوسط بعد از پختن در مرکز کمی سفت تر می شوند و کدوهای بزرگ با رشته های شیرین تر نتایج نرم تری دارند. برشته شدن کدوهای بزرگ حدود 40 تا 50 دقیقه طول می کشد. کدوهای کوچک و متوسط در زمان کمتری برشته می شوند.
      بعد از حدود 30 دقیقه یا بیشتر بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنها را زیاد نپزید، زیرا در وسط آنها واقعاً نرم می شوند و رشته های طبیعی مانند اسپاگتی را تشکیل نمی دهند.
    طرز تهیه کدو اسپاگتی
    طرز تهیه کدو اسپاگتی

    طرز تهیه کدو اسپاگتی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author