کلوچه کره بادام زمینی
با بافت بیرونی کمی ترد، مرکز جویدنی نرم، و تعادل غیرقابل مقاومت شیرین و شور ، هدیه ای عالی برای تعطیلات را می سازند! نرم و کره ای، با هر لقمه در دهان ذوب می شود.
مواد مورد نیاز:
برای کلوچه ی کره ی بادام زمینی
- 4 اونس (120 گرم یا 1/2 فنجان) کره بدون نمک در دمای اتاق
- 4 اونس (120 گرم یا 1/2 فنجان) کره بادام زمینی
- 1/2 فنجان (100 گرم / 3.5 اونس) شکر گرانول سفید
- 1/2 فنجان (100 گرم / 3.5 اونس) شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص
- 1 3/4 فنجان (230 گرم / 8 اونس) آرد همه منظوره
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 3/4 قاشق چایخوری نمک
- 50 عدد شکلات مغز دار دایره ای ( برای وسط کلوچه ها ، با مغز عسل یا کارامل )
برای رویه
- 1/2 فنجان شکر گرانول سفید اضافی
طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی
- کره، کره بادام زمینی و شکر را با همزن برقی یا همزن دستی با هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید؛ بزنید تا خوب ترکیب شود.
- در ظرف دیگری آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید. مخلوط آرد را با افزایش 1/2 فنجان اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.
- 1.5 قاشق غذاخوری از خمیر را در حالی که بافت آن را بررسی می کنید به شکل توپ در آورید. اگر خمیر برای کار کردن خیلی نرم است، آن را تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- اگر نه، به ادامه ی دستور تهیه ادامه دهید.
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید، کنار بگذارید.
- خمیر را به صورت گلوله های 3سانتی بغلتانید. سپس گلوله های کوکی را در شکر بغلتانید. روی ورقه پخت آماده شده با 5 سانتی متر فاصله بین هر شیرینی بچینید.
- تا زمانی که رنگ قهوه ای روشن شود و پف کند (حدود 7-8 دقیقه) بپزید.
- ورقه های پخت را با احتیاط از فر خارج کنید و به آرامی یک شکلات مغز دار را در مرکز هر کوکی فشار دهید. کوکی ها کمی ترک خواهند خورد.
- برای یک یا دو دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای طلایی روشن شود. از فر خارج کنید، بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.
- تا 7 روز در ظروف دربسته نگهداری شود.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !