• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ پیاز فرانسوی : طرز تهیه با روش آسان

    سوپ پیاز فرانسوی

    سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی یکی از خوشمزه ترین سوپ های دنیاست! پیازهای طلایی و کاراملی‌شده، مایه‌ای پر از عطر و طعم شدید برای سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی ایجاد می‌کنند. با سبزیجات تازه و با تکه های نان سیر که روی آن پنیر ذوب شده قرار داده شده است.

    سوپ پیاز فرانسوی را خیلی ها دوست دارند، با این حال، امتحان کردن آن برای برخی از خوانندگان می تواند بسیار ترسناک باشد. از کاراملی کردن پیاز نترسید! من قصد دارم در این پست قدم به قدم شما را راهنمایی کنم تا به شما در تهیه یک سوپ عالی کمک کنم.

    پیاز به مدت 45 دقیقه به آرامی پخته می شود تا شیرینی طبیعی خود را نشان دهد و طعمی باورنکردنی در هر کاسه ایجاد کند. آیا در روزهای سرد چیزی بهتر از یک کاسه سوپ وجود دارد؟

    مواد مورد نیاز:

    • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 6 پیاز زرد بزرگ، پوست کنده، نصف شده و نازک خلال شده (حدود 2 1/2 پوند | 1.25 کیلوگرم)
    • 1 قاشق غذاخوری سیر ریز شده (یا 4 حبه سیر خرد شده)
    • 1/4 فنجان آرد، (ساده یا همه منظوره)
    • 2 شاخه آویشن تازه، تقریباً خرد شده
    • 6 فنجان آب گوشت یا آب مرغ
    • 1 قاشق چایخوری ادویه مرغ/گوشت
    • 2 برگ بو کامل (خشک یا تازه)
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • 1 دسته نان سیر و پنیر برای روی آن

    طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

    • در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین، روغن زیتون را گرم کنید و کره را آب کنید. پیازها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت با روغن و کره آغشته شود. روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه بپزید و هر پنج دقیقه یا بیشتر هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
    • حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و 1/2 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. هم بزنید و 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پیازها طلایی رنگ، نرم و کاراملی شوند به پختن ادامه دهید. (کف تابه نیز در طول فرآیند پخت قهوه ای می شود. ).
    • سیر را هم بزنید و یک دقیقه تفت دهید، سپس آرد را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. کمی آب مرغ / گوشت را اضافه کنید تا تکه های قهوه ای رنگی که در کف تابه چسبیده اند را بتراشید. آویشن را اضافه کنید و آب مرغ / آب گوشت را به مدت 2 دقیقه بجوشانید تا نصف شود.
    • آب گوشت گاو، ادویه گوشت / مرغ و برگ بو را اضافه کنید. به جوش بیاورید. حرارت را کم کرده و به آرامی با درب بسته به مدت 30-40 دقیقه بجوشانید.
    • در حالی که سوپ در حال جوشیدن است، 1 نان سیر و پنیر روی آن را آماده کنید.
    • برای سرو، طعم را تست کنید و با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید. داخل کاسه ها ریخته و روی آن 1 یا 2 تکه نان تست پنیری بریزید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    سوپ پیاز فرانسوی

    About The Author