قارچ سرخ شده با سس
قارچهای برشته زیبا به نظر میرسند، طعم شگفتانگیزی دارند و هنگام پختن در فر، طعمهای موجود را با هم مخلوط میکنند تا بهترین دستور پخت قارچ برشتهشده با سس بالزامیک را ایجاد کنند.
کره، روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، سبزی + قارچ .
بگذارید فر شما جادویی کار کند و همه کارها را با حداقل تلاش برای شما انجام دهد. بدون ایستادن در اطراف اجاق، بدون هم زدن و بدون خطر سوختن چیزی. فقط تابه را در فر بگذارید و دور شوید.
قارچ ها با سایر سبزیجات متفاوت هستند زیرا نیازی به پوست کندن قبل از پخت ندارند.فقط مطمئن شوید که بعد شستن آنها را خوب خشک کنید زیرا در حین پخت مایعات زیادی آزاد می کنند.
مواد مورد نیاز
- 2 پوند (1 کیلوگرم) قارچ
- 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، آب شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 4 حبه سیر خرد شده یا خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری جعفری، خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری آویشن، (یا رزماری)
- 1/2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای، (برای کم کربوهیدرات یا KETO حذف کنید)
- نمک درشت
- فلفل سیاه خرد شده، به میزان لازم
طرز تهیه قارچ سرخ شده با سس
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- یک ورقه/ تابه بزرگ پخت را با روغن کمی چرب کنید.
- قارچ ها خوب بشورید بعد با حوله کشک کنید .
- در یک کاسه بزرگ، قارچ ها را با کره ذوب شده، روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، جعفری، آویشن، شکر قهوه ای، نمک و فلفل مخلوط کنید. مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود.
- قارچ ها را در یک لایه روی ورقه پخت آماده شده بچینید.
- در فر داغ به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !