شیرینی رول دارچینی
رول های دارچینی نرم که با یک خمیر ساده خانگی درست می شوند، فوق العاده پف دار و سبک هستند! به طرز شگفت انگیزی آسان و بهتر از هر رول خریداری شده توسط فروشگاه!
طرز تهیه رول دارچینی
با مخمر شروع کنید
شیر گرم را با کره ذوب شده، شکر و مایه خمیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا کف کند تا مخمر فعال شود.
رول های خود را بسازید
برای درست کردن رول ها، تخم مرغ هم زده را به مخلوط شیر اضافه کنید. دقیقاً 3 1/2 فنجان آرد و نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید (خمیر چسبناک خواهد بود). ورز دهید تا صاف و کشدار شود (حدود 2 دقیقه ورز دادن).
خمیر رول دارچینی شما باید در هنگام لمس چسبناک باشد، اما نه خیلی چسبنده . اگر کم آرد اضافه کنید خمیر چسبناک می شود و در نهایت به شکل رول های متراکمی در می آید. اگر آرد زیاد اضافه کنید خمیر سفت می شود و در نتیجه رول های خشکی به دست می آید.
نکات پف کردن سریع
یک کاسه بزرگ را به آرامی با روغن پخت و پز بپوشانید و گلوله خمیر را داخل کاسه برگردانید و یک بار بچرخانید تا به روغن آغشته شود.
با یک حوله مرطوب بپوشانید و کاسه خمیر را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید! اجازه دهید تا 30 دقیقه بلند شود. (برای بررسی اینکه آیا خمیر آماده است، دو انگشت خود را به آرامی به خمیر فشار دهید. اگر فرورفتگی باقی بماند، خمیر به اندازه کافی بلند نشده است). روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که حجمش دو برابر شود استراحت کند.
رول کردن
خمیر خود را روی یک سطح کمی آردپاشی شده، به شکل مستطیل 50سانتی متر در 30 سانتی متر باز کنید. کره ذوب شده را روی خمیر بمالید و به طور مساوی با شکر قهوه ای و دارچین بپاشید. مخلوط دارچین را به آرامی به کره بمالید. از یک طرف بلند شروع کنید، خمیر را مانند رول محکم بپیچید. سپس به آرامی درز را فشار دهید تا محکم شود. انتهای آن را برش بزنید و خمیر را به 12 یا 15 قسمت برش دهید.
دومین مرحله ی پف کردن
بعد از آن، رول ها را در یک ظرف پخت 20×30 سانتی کمی چرب کرده بچینید. روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود ور بیاید.
به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید.
روکش پنیر خامه ای
در حالی که رول ها در حال پخت هستند رویه را آماده کنید. پنیر خامه ای، کره و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. پودر قند را با همزن بزنید تا گلوله نشود. مایه کیک را روی رول ها پخش کنید. گرم سرو کنید و لذت ببرید!
چگونه شیرینی رول دارچینی را مرطوب نگه می دارید؟
نکته کلیدی برای مرطوب نگه داشتن رول های دارچینی این است که آنها را در بسته نگه دارید. رول های دارچینی خود را به صورت جداگانه در پلاستیک یا فویل بپیچید و در کیسه فریزر قرار دهید. اگر می خواهید آنها را در تابه نگه دارید، می توانید تابه را نیز محکم بپیچید. ما دو لایه را برای اطمینان از هواگیری آنها توصیه می کنیم.
آیا می توانید خمیر رول دارچین را در یخچال بگذارید؟
بله، خمیر رول دارچینی شما را میتوانید بعد از ورز دادن و قبل از ور آمدن اول یا بعد از ور آمدن و فرم گرفتن خمیر در یخچال نگهداری کنید. روی خمیر فرم گرفته را باید محکم بپوشانید و تا 24 ساعت در یخچال بگذارید.
فقط به سطوح روی این رول نگاه کنید ↓
پخت با مخمر
من متوجه شدم، “مخمر” می تواند یک کلمه ترسناک برای ما که نانوایان مطمئنی نیستیم باشد، اما نباید اجازه دهید که شما را بترساند! من موفق شدم این دستور رول دارچینی نرم را در زمان آمادهسازی سریعتر و در حالی که هنوز از مخمر استفاده میکنم، ایجاد کنم، بنابراین شما نرمی یک رول دارچین خوب را از دست ندهید. هیچ چیز بهتر از مخمر نیست.
مواد مورد نیاز شیرینی رول دارچینی :
مخمر
- 1 فنجان شیر گرم (دمای 110 درجه فارنهایت یا 45 درجه سانتیگراد)
- 1/4 فنجان کره ذوب شده
- شکر 5 قاشق غذاخوری
- 2-1/2 قاشق چایخوری مخمر سریع الرشد (یا به دنبال مخمر فوری یا سریع بگردید)
رول ها
- 1 تخم مرغ بزرگ کمی هم زده شده
- 3 1/2 فنجان آرد همه منظوره (یا ساده).
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- روغن پخت و پز
مواد داخل
- 3/4 فنجان شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
- 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
رویه
- 4 اونس (110 گرم) پنیر خامه ای در دمای اتاق
- 2 قاشق غذاخوری کره آب شده
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- 1 پیمانه پودر قند
طرز تهیه شیرینی رول دارچینی
فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (100 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
برای مخمر:
- شیر گرم را با کره ذوب شده، شکر و مایه خمیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا کف کند.
رول ها:
تخم مرغ هم زده را به مخلوط شیر اضافه کنید. دقیقاً 3 1/2 فنجان آرد و نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید (خمیر چسبناک خواهد بود). روی سطح کمی آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و کشدار شود (حدود 2 دقیقه ورز دادن)، گهگاه در آرد بغلتانید تا خمیر به انگشتانتان نچسبد.
یک کاسه بزرگ را با روغن پخت و پز بپوشانید و گلوله خمیر را به کاسه منتقل کنید و یک بار بچرخانید تا به روغن آغشته شود. با یک حوله مرطوب بپوشانید. فر را خاموش کنید و کاسه خمیر را به فر گرم منتقل کنید. اجازه دهید تا 30 دقیقه بلند شود. (برای بررسی اینکه آیا خمیر آماده است، دو انگشت خود را به آرامی به خمیر فشار دهید. اگر فرورفتگی باقی بماند، خمیر به اندازه کافی بلند نشده است). روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که حجمش دو برابر شود استراحت کند.
خمیر را روی یک سطح کمی آردپاشی شده به شکل مستطیل 30در 50سانت باز کنید.
کره ذوب شده را روی خمیر بمالید و به طور مساوی شکر قهوه ای و دارچین بپاشید. مخلوط دارچین را به آرامی به کره بمالید. از یک طرف بلند شروع کنید، خمیر را رولی محکم بپیچید. سپس به آرامی درز را فشار دهید تا محکم شود. انتهای آن را برش بزنید و خمیر را به 12 یا 15 برش دهید.
رول ها را در یک ظرف پخت 20*30 کمی چرب شده بچینید. روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود ور بیاید.
در حین بالا آمدن فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید | 350 درجه فارنهایت
به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید. کمی خنک کنید.
برای رویه
در حالی که رول ها در حال پخت هستند رویه را آماده کنید. پنیر خامه ای، کره و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. پودر قند را با همزن بزنید تا گلوله نشود. مایه کیک را روی رول ها پخش کنید. گرم سرو کنید.
نکات
*برای شیر از پرچرب، 2 درصد یا بدون چربی استفاده کنید. به مدت 1 دقیقه در مایکروویو گرم کنید، هم بزنید، سپس دوباره برای 10-20 ثانیه دیگر گرم کنید. در هنگام لمس باید گرم باشد. خیلی داغ نباشد وگرنه مخمر را میکشید. اگر خیلی داغ است، قبل از ادامه کار با مخمر، اجازه دهید کمی خنک شود.
شیرینی رول دارچینی
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !