سوپ بروکلی و پنیر
سوپ پنیر بروکلی آسان در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود! طعم خامه ای در یک کاسه با کلم بروکلی ، پنیر چدار، و طعم بسیار زیاد! آنقدر خوب است که قبل از اینکه دوستان و خانواده شما فرصتی برای ریختن یک کاسه برای خود داشته باشند، آن را از داخل قابلمه میل کنید!
طرز تهیه
- با سرخ کردن پیاز و سیر در کره آب شده شروع کنید … اینجاست که طعم شروع می شود.
- آرد را با همزن برقی میزنیم…این جایی است که قوام آن به دست می آید.
- چاشنی های خود را اضافه کنید.
- با افزودن کلم بروکلی و هویج و سپس پنیر ادامه دهید
- با نان میل کنید
سوپ کلم بروکلی خانگی چقدر می تواند در یخچال بماند:
پس از پخته شدن سوپ بروکلی، اجازه دهید خنک شود و تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
در صورت نیاز، تا 3 ماه در ظرف دربسته فریز کنید.
چگونه سوپ را دوباره گرم می کنید؟
برای گرم کردن مجدد در مایکروویو: روی آن را با درب مخصوص مایکروویو بپوشانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که داغ شود روی حرارت بالا قرار دهید. پس از نیمی از زمان گرم شدن را هم بزنید. (لطفاً توجه داشته باشید: زمان مایکروویو ممکن است متفاوت باشد.)برای اجاق گاز: سوپ را در قابلمه یا تابه بریزید. حرارت دهید، در حالی که گاهی اوقات هم می زنید .
مواد مورد نیاز:
- کره 1/3 فنجان
- 1 پیاز زرد، خرد شده
- 4 حبه سیر ریز خرد شده
- 1/3 فنجان آرد همه منظوره (یا آرد ساده)
- 2 فنجان آب مرغ با کیفیت خوب و سدیم پایین
- 3 فنجان خامه، (یا شیر تبخیر شده یا شیر معمولی)
- 3/4 قاشق چایخوری نمک یا بیشتر به سلیقه شما
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده یا بیشتر به سلیقه شما
- 1 قاشق چایخوری پودر آب سبزیجات (یا پودر مرغ)
- 1 قاشق چایخوری پودر خردل
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 پوند (500 گرم) گل کلم بروکلی، به قطعات کوچک بریده شده
- 2 عدد هویج بزرگ، پوست کنده و رنده شده
- 2 فنجان پنیر چدار تیز کم چرب
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر
- کره را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز را تفت دهید تا معطر شود (حدود 2 دقیقه). سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. آرد را با همزن بزنید و چند دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
- حرارت را کم کرده و به آرامی آب مرغ و خامه را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا آرد با هم مخلوط شود و در مایع حل شود. با نمک و فلفل، پودر مرغ، پودر خردل و پودر سیر مزه دار کنید. آن را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه بپزد و غلیظ شود، در حالی که هر از گاهی هم بزنید.
- بروکلی و هویج را به آن اضافه کنید و به آرامی 20 دقیقه دیگر بجوشانید تا کلم بروکلی کاملا نرم شود. پنیر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. تست مزه کنید و در صورت تمایل نمک و/یا فلفل اضافی اضافه کنید.
- با نان سرو کنید!
نکات
برای قوام حتی غلیظ تر، 1-2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب یا شیر مخلوط کنید و زمانی که سوپ در حال جوشیدن است به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید غلیظ شود.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !