طرز تهیه هویج برشته شده
هویج برشته شده در فر فقط با کمی سیر و روغن زیتون فوق العاده خوشمزه است. اما این هویج برشته شده با کره سیر عسلی آنها را به سطح جدیدی می برد! هویج کره ای و لطیف بو داده شده با بهترین سس کره سیر عسلی!
هویج برشته شده
بعد از درست کردن سس کره سیر عسلی مورد علاقه خود، چه راهی بهتر از این که آن را روی مقداری هویج بیندازید و اجازه دهید فر کار خودش را بکند؟ این یکی از دستور العملهایی است که من همیشه درست میکنم و فکر میکردم شما هم مثل ما دوست خواهید داشت!
همه چیز با این سس شگفت انگیز کره سیر عسلی 5 ماده ای شروع می شود! ما این دستور غذا را کمی تغییر دادیم تا با این هویج ها سازگاری بهتری داشته باشد تا تعادل شیرین و شور عالی باشد.
نحوه تفت دادن هویج
- هویج را پوست بگیرید یا با پوست بگذارید: این ترجیح شخصی است. تا زمانی که هویج را شسته و تمیز کنید تا هر گونه کثیفی از بین برود، نیازی به پوست گرفتن ندارید. ما طعم هویج برشته پوست کنده را ترجیح می دهیم.
- انتها را برش دهید سپس برای زمان برشته شدن سریعتر نصف کنید.
- نصف سس را بریزید. این جایی است که راز بدست آوردن حداکثر طعم از هویج برشته شده شما نهفته است! وقتی سس باقیمانده بعد از تفت دادن روی آنها ریخته می شود، طعم های باورنکردنی روی این هویج ها باقی می ماند!
چه مدت هویج را کباب کنیم؟
فقط 20 دقیقه طول می کشد تا هویج را برشته کنید، بسته به فر شما، تا یک تابه خوشمزه از هویج برشته شده با کره سیر عسلی در روزهای هفته، آخر هفته یا میز تعطیلات خود داشته باشید.
بعد از اینکه روی باقی مانده سس ریختید با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید!
مواد مورد نیاز
- 2 پوند (1 کیلوگرم) هویج شسته و پوست کنده (یا بدون پوست)
- کره 1/3 پیمانه
- 3 قاشق غذاخوری عسل
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1/4-1/2 قاشق چایخوری نمک به اضافه بیشتر برای چاشنی
- فلفل سیاه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه هویج برشته شده
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ را با اسپری روغن نچسب به آرامی چرب کنید. کنار بگذارید.
- انتهای هویج را برش دهید و به یک سوم برش دهید.
- کره را در تابه یا تابه ای روی حرارت متوسط آب کنید. عسل را داخل آن بریزید و در حین هم زدن بپزید تا کاملاً از طریق کره ذوب شود. سیر را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا معطر شود در حالی که هم می زنید.
- هویج را اضافه کنید و اجازه دهید سس برای یک دقیقه دیگر غلیظ شود، در حالی که هویج را داخل سس بریزید. با نمک و فلفل ادویه دار کنید .
- هویج ها را در یک لایه به سینی فر منتقل کنید تا به طور یکنواخت بپزند.
- به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که هویج ها نرم شوند، تفت دهید. به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت زیاد کباب کنید (یا گریل کنید) تا لبه ها ترد/زنگ شوند.
- اختیاری: آنها را دوباره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید هویج ها در سس به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بجوشد تا سس غلیظ شود و به لعاب تبدیل شود. *نکات را ببینید.
- در صورت تمایل با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید. با جعفری تزئین کنید.
- در بشقاب سرو بچینید و لذت ببرید!
نکات
*اگر در حین تفت دادن آب زیادی از هویج خارج شد و لعاب غلیظی می خواهید، هویج ها را داخل ماهیتابه بریزید و یک دوغاب نشاسته ذرت را به سس اضافه کنید (1/2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت به 2 قاشق چایخوری آب) و در عین حال آن را هم بزنید. به سرعت تا زمانی که سس غلیظ شود. این کار را تا رسیدن به قوام دلخواه خود تکرار کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !