• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد

    زمانی که من و همسرم الکس شروع به نوشتن کتاب آشپزی خود به نام «آشپزی ساده» کردیم، ما یک خانواده دو نفره بودیم. هفته‌ها قبل از موعد دست‌نوشته‌مان، بزرگ‌ترین شگفتی زندگی‌مان را داشتیم: پسرمان، لارسون. ما لارسون را از بدو تولد به فرزندی پذیرفتیم و او پایان داستان طولانی جستجوی خانواده ماست.

    سال‌ها قبل از لارسون، ما وبلاگ غذایی A Couple Cooks را راه‌اندازی می‌کردیم، همه چیز درباره لذت آشپزی و خوردن غذای سالم و سبزی– با هم به عنوان یک زوج. ناگهان، یک نفر جدید برای پختن غذا پیدا کردیم. اما به جای اینکه زندگی خود را با غذا مختل کنیم، متوجه شدیم که بچه دار شدن دقیقاً در روال پخت و پز و خوردن غذای واقعی ما قرار می گیرد.

    اکنون که لارسون یک ساله شده و رسما یک کودک نوپا شده است، ما توانستیم بزرگترین عشق خود را با او در میان بگذاریم: غذا! و در کمال تعجب، آسان‌تر از آن چیزی بوده است که فکر می‌کردیم… حداقل تا اینجای کار (انگشتان دست!). در اینجا 10 استراتژی بسیار ساده برای تغذیه کودک نوپا که در خانه ما کار می کنند آورده شده است:

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد : روز را با غذای واقعی شروع کنید.

    صبحانه یکی از ساده ترین وعده های غذایی در روز برای تغذیه کودک نوپا است و می تواند حداقل “آشپزی” را شامل شود. به ماست ارگانیک کم قند، نان سبوس دار با کره بادام زمینی، بلغور جو دوسر خانگی، میوه و تخم مرغ فکر کنید.

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد : غذاها را برای خوردن آسان کنید.

    لارسون در یک سالگی عاشق غذاهایی است که می تواند نگه دارد و خودش غذا بدهد: لوبیا سبز کامل (بخارپز شده از یخ زده)، نوار فلفل قرمز، هویج برشته، موز به صورت نواری، تکه های نان غلات کامل و غیره.

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد : شامی درست کنید که تمام خانواده می توانند از آن لذت ببرند.

    این بزرگترین توصیه ما برای غذا دادن به بچه ها است. برای کودکان نوپا آشپزی نکنید، برای کل خانواده آشپزی کنید. خورش عدس دودی (نگاه کنید به زیر) از Pretty Simple Cooking یک موفقیت بزرگ در خانواده ما است.

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد : به سلیقه خود مزه دار کنید، سپس نشان دهید که چقدر آن را دوست دارید.

    در حال حاضر، لارسون بیشتر به آنچه در بشقاب ما است علاقه مند است تا او. ما همیشه غذای او را مطابق ذائقه خود مزه دار می کنیم تا «غذای بچه» بی مزه نباشد، سپس مزه می کنیم و به او نشان می دهیم که چقدر آن را دوست داریم. به محض اینکه ببیند ما آن را می خوریم و آن را امتحان می کند، می تواند به غذاهای پیچیده بزرگسالان گیر بیفتد.

    شیرینی های کاملا طبیعی درست کنید.

    خانواده ما به طور طبیعی به غذاهای شیرین و به اندازه کافی شیرین علاقه دارند. یکی از موارد مورد علاقه اخیراً نقطه های ماست یخ زده است، جایی که ما فقط پر کردن پای ماست توت فرنگی کاملا طبیعی خود را درست می کنیم و آن را در دیسک های کوچک روی یک ورقه پخت با پوشش پوستی فریز می کنیم. بعد از اینکه یخ زدند، پوستشان را جدا می کنیم و در ظرفی در بسته در فریزر نگه می داریم. لارسون در پایان غذا یکی را دوست دارد.

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد

    اسموتی ها محبوب ترین ها هستند.

    تا زمانی که طعم آن متعادل باشد و خیلی تلخ یا شیرین نباشد، اسموتی ها راهی عالی برای بارگیری مواد مغذی برای بچه ها هستند.

    تخم مرغ برای پیروزی

    اگر همه چیز شکست بخورد و لارسون به چیزی که ما می خوریم علاقه ای نداشته باشد (که اتفاق می افتد)، او عاشق تخم مرغ است. ما آنها را شلاق می زنیم اگر او در یک وعده غذایی نیست.

    نسخه های خانگی غذاهای بچه را انتخاب کنید.

    یکی از غذاهای مورد علاقه لارسون سیب زمینی سرخ کرده است (البته!). به جای سیب زمینی سرخ کرده رستورانی یا یخ زده، سیب زمینی سرخ کرده خانگی درست می کنیم، سیب زمینی های دستی با روغن زیتون که در فر داغ پخته می شوند تا ترد شوند.

    هنگامی که شک دارید، استعداد را اضافه کنید.

    این ساده‌ترین سوپ گوجه‌فرنگی نه‌تنها خوشمزه و وگان است (با استفاده از بادام هندی خامه‌ای درست می‌شود)، بلکه حامل مناسبی برای کمی ذوق بچه‌هاست: نان تست ستاره‌ای! غذاهای سرگرم کننده می توانند به هر وعده غذایی هیجان انگیزی بیافزایند – و صادقانه بگویم، برای بزرگسالان نیز.

    صبور باش و ایمان را حفظ کن.

    طبق گفته کودکان فرانسوی همه چیز می خورند، حداقل ۷ بار برای بچه ها طول می کشد تا طعم جدید را بپذیرند، اغلب بیشتر. بنابراین به جای اینکه فرض کنیم لارسون یک نوع غذا را دوست ندارد، بیشتر به این فکر می کنیم که لارسون آن را به اندازه کافی امتحان نکرده است. و سعی می کنیم به عنوان یک خانواده با هم غذا بخوریم، اما اگر در یک شب مشخص نشد، فردا دوباره سعی می کنیم. من و الکس معتقدیم که اگر به درست کردن غذای واقعی و خوشمزه برای کودک نوپا ادامه دهیم و آن را با هم بخوریم، او در دراز مدت از آن لذت خواهد برد. و سپس ما چیزهای کوچک را عرق نمی کنیم.

    خورش عدس قرمز دودی

    • برای 3 تا 4 وعده
    • 2 عدد هویج بزرگ
    • پیاز زرد متوسط 1 عدد
    • 2 ساقه کرفس
    • 3 حبه سیر متوسط
    • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
    • 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
    • 2 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی (pimentón)، به علاوه بیشتر برای تزئین
    • ¼ قاشق چای خوری زیره
    • 1/8 قاشق چایخوری کاین
    • 1/4 فنجان عدس قرمز
    • 1 لیوان (4 فنجان) آب سبزیجات
    • ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر
    • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
    • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (½ لیمو بزرگ)
    • 1 مشت گشنیز یا جعفری با برگ تخت ایتالیایی، برای تزئین
    • ماست یونانی ساده، برای تزئین (اختیاری)

    طرز تهیه

    1. هویج و پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس کرفس را ریز خرد کنید. سیر را پوست گرفته و خرد کنید.
    2. در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود، حدود 5 تا 6 دقیقه.
    3. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سرکه بالزامیک، پاپریکا دودی، زیره، کاین و عدس را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. آبگوشت، نمک کوشر و چند حلقه فلفل سیاه را اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس آن را تا نیمه بپوشانید و به آرامی بجوشانید تا زمانی که عدس ها نرم شوند، اما قبل از شروع به جدا شدن، حدود 7 تا 10 دقیقه. با دقت تماشا کنید و بچشید تا آماده بودن را ارزیابی کنید. سوپ تمام شده باید آبگوشت باشد و عدس ها فقط نرم باشند. بعد از پختن از این نقطه، خورش بسیار غلیظی حاصل می شود (که به همان اندازه خوشمزه است اما کمتر شبیه سوپ است). آب لیمو را هم بزنید.
    4. برای سرو، سوپ را در کاسه ها بریزید. با برگ گشنیز یا جعفری پاره شده، ماست یونانی و مقداری پاپریکا دودی تزئین کنید.

    نکات آسان کردن تغذیه نوزاد

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author