• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چگونه کاپوچینو درست کنیم

    چگونه کاپوچینو درست کنیم

    مواد اصلی

    • اسپرسو
    • شیر بخارپز
    • شیر کف کرده

    تجهیزات

    • دستگاه قهوه ساز با بازو/گرز بخار
    • کوزه شیر
    • دماسنج

    راهنمای سریع چگونه کاپوچینو درست کنیم

    • کف و بافت مقدار مورد نیاز شیر – به یاد داشته باشید! ما بیشتر از شیر بخارپز کف می خواهیم
    • یک اسپرسو یک یا دوتایی (به سلیقه یا سفارش) را مستقیماً در فنجان سرو خود دم کنید
    • شیر را به آرامی بچرخانید تا حباب های بزرگ هوا آزاد شود – پارچ شیر را روی پیشخوان ضربه بزنید تا حباب های سرسخت از بین برود.
    • شیر را از ارتفاع کم روی اسپرسو بریزید تا نوشیدنی لطیفی داشته باشید
    • برای اطمینان از انتقال کف از پارچ شیر به فنجان، شیر را کمی تکان دهید تا کاپوچینوی خود را پر کنید.

    با بافت شیر شروع کنید.

    به عنوان یک قاعده کلی، ما به شما پیشنهاد می کنیم که فقط 1/3 ظرف شیر را پر کنید.

    این به این دلیل است که باید شیر کافی وجود داشته باشد تا بتواند حرکت درست کف کردن را تحریک کند، اما، از طرف دیگر، مقدار زیادی از آن وجود دارد و محتویات آن احتمالاً هنگامی که شیر شروع به انبساط می کند، سرریز می شود.

    میله بخار را سریع تمیز کنید، نوک آن را درست زیر سطح شیر قرار دهید و سپس بازوی بخار را روشن کنید.

    صدای مکیدن و “چهچه” باید به عنوان هوا که هوای گرم به داخل شیر کشیده می شود، قابل توجه باشد.

    نکته برتر: تمرین باعث عالی می شود

    همانطور که شیر شروع به گرم شدن می کند، به تدریج عصا را پایین بیاورید و آن را طوری قرار دهید که به کناره کوزه نزدیک شود. این حرکت ظریف شروع به چرخاندن شیر می کند و در این فرآیند آن را لایه لایه می کند.

    قبل از اینکه شیر خیلی داغ شود و شروع به فاسد شدن کند، بازوی بخار را خاموش کنید، بازو را تمیز کنید و شیر را در یک طرف قرار دهید و به پایه کوزه ضربه ای ملایم بدهید تا حباب های بزرگ از بین برود.

    حالا وقت آن است که توجه خود را به اسپرسو معطوف کنید. در حالی که اسپرسو در حال ریختن است، شیر را به آرامی بچرخانید تا مقداری مایع به اطراف وارد شود.

    این کار به این دلیل انجام می‌شود که می‌خواهیم شیر به‌دست‌آمده به‌طور محکم فشرده شود و سطحی صاف و براق داشته باشد.

    برای به دست آوردن کف کاپوچینو، پارچ شیر را قبل از ریختن آن از ارتفاع کم به فنجان با کمی تکان دادن، یک چرخش سریع نهایی بدهید. هنگامی که کف شروع به تشکیل می‌کند، کوزه را کمی بالاتر ببرید و شروع به ریختن کنید.

    و کاپوچینوی شما اینجاست!

    چگونه کاپوچینو درست کنیم

    چگونه کاپوچینو درست کنیم

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author