دم کردن قهوه بدون دستگاه
رشد قهوه به سبک اسپرسو، بازارهای جدیدی را برای نوشیدنی هایی که فراتر از دستگاه قهوه ساز سنتی ساخته می شوند، باز کرده است.
اگر به اندازه کافی اعتماد به نفس کافی برای معرفی یک دستگاه اسپرسوساز به کافه، بار یا رستوران خود ندارید، پس این راهنمای ساده راهی عالی برای تهیه قهوه با کیفیت بدون نیاز به تمرین مانند یک باریستا است.
این راهنمای کوچک ساده به شما کمک می کند تا در کمترین زمان قهوه درجه یک درست کنید…
نحوه دم کردن قهوه در کافه یا فرنچ پرس
یک کافه ساده و نمادین، قهوهای لطیف را ارائه میکند که تقریباً در هر میز و در هر مکانی یک قطعه برجسته است.
- دانه های قهوه خود را آسیاب کنید . به ازای هر فنجان قهوه تقریباً 7 گرم قهوه به آن اضافه کنید و در هر فنجان حدود 125 میلی لیتر آب لازم است.
- قهوه را کاملاً هم بزنید و پیستون کافه را در لبه کافه قرار دهید.
- اجازه دهید مخلوط قهوه و آب حدود 4 تا 5 دقیقه ته نشین شود تا ظرافت ها و طعم ها ظاهر شوند.
- پس از جا افتادن، پیستون را به آرامی فشار دهید تا به کف کافه برسد.
- بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه قهوه قطره ای
با توجه به اینکه کافی شاپ ها به دنبال متمایز ساختن خود در بازار رو به رشد هستند، هر چه بیشتر برجسته می شود، قهوه قطره ای یکی از بزرگترین بخش های در حال رشد بازار قهوه است.
آهسته تر از قهوه سازی سنتی، ساده و درست کردن یک فنجان قهوه به طور همزمان، در صورتی که برای ریختن مقدار زیادی قهوه در یک زمان نیاز به تجهیزات زیادی دارد.
نحوه دم کردن قهوه قطره ای با استفاده از قطره چکان به این صورت است:
- یک فیلتر داخل قطره چکان قرار دهید، تقریباً 14 گرم قهوه درشت آسیاب شده به آن اضافه کنید و قطره چکان را روی لیوان یا فنجان خود قرار دهید.
- یک دهانه کوچک در تفالههای قهوه درست کنید و 35 میلیلیتر آب روی قهوه بریزید تا 30 تا 35 ثانیه قبل از مرحله بعدی دم بکشد.
- 120 میلی لیتر آب جوش را با حرکات دایره ای روی زمین بریزید و مطمئن شوید که همه زمین ها خیس هستند. بگذارید آب پایین بیاید.
- مقدار بیشتری آب در فیلتر (یا تا زمانی که به 250 میلیلیتر رسید) بریزید، دوباره با حرکت دایرهای آهسته.
- اجازه دهید قهوه چکه کند و آنقدر فیلتر شود تا لیوان شما پر شود. این فرآیند باید حدود 3 تا 4 دقیقه طول بکشد تا طعم کامل تزریق شود.
- سرو کنید و لذت ببرید!
دم کردن با اجاق گاز یا قابلمه موکا
دیگ موکا به طور سنتی در سراسر اروپا و آمریکای لاتین مورد استفاده قرار می گیرد، طرح نمادین دیگری که قهوه را با فشار تولید می کند و یک فنجان قهوه فوق العاده صاف را به روشی منحصر به فرد تولید می کند.
- 300 میلی لیتر آب جوش را در محفظه پایین قابلمه بریزید.
- تقریباً 24 گرم قهوه ریز آسیاب شده را به سبد فیلتر اضافه کنید – که مستقیماً بالای محفظه آب داغ پایینی قرار دارد.
- درب را با پیچ کردن با دقت محکم کنید زیرا داغ است.
- اجاق گاز خود را روی حرارت ملایم/متوسط قرار دهید.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید و وقتی قهوه شروع به بیرون آمدن از دهانه داخلی کرد، آن را از روی حرارت بردارید و قبل از ریختن و سرو اجازه دهید تا جا بیفتد.
می توانید قهوه خود را به هر یک از روش های ذکر شده دم کنید یا قهوه مخصوص اسپرسو ساز را ترجیح دهید.
دم کردن قهوه بدون دستگاه
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !