• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه رول عدس + نکات کلیدی

    طرز تهیه رول عدس

    یه غذای گیاهی بدون گوشت دیگه از منطقه مدیترانه که به عنوان فینگرفود و پیش‌غذا و ناهار و شام قابل استفاده است.

    مواد مورد نیاز:

    • عدس ۱ پیمانه
    • پیاز نگینی خرد شده یک عدد بزرگ
    • فلفل قرمز به مق ار لازم
    • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
    • سیر له شده ۲ تا ۳ حبه
    • زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چایخوری
    • رب گوجه‌‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • گشنیز خرد شده ۴ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    مواد لازم برای خمیر:

    • آرد گندم (ترجیحا آرد سبوس‌دار) ۲ پیمانه
    • آب جوش نصف پیمانه
    • نمک ۱ قاشق چایخوری
    • سرکه سیب یا انگودر ۱ قاشق سوپخوری
    • روغن مایع نصف پیمانه

    طرز تهیه رول عدس

    عدس را از روز قبل با مقداری آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید سپس با مقداری آب بپزید تا دانه‌ها نرم شوند و عدس را آبکش کنید.
    در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود؛ سیر، زنجبیل رب و ادویه‌جات را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رب رنگ بیاندازد. عدس و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

    برای تهیه خمیر، آب جوش. نمک، سرکه، روغن مایع را به آرد گندم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. روی خمیر را بپوشانید و یکساعت در دمای محیط استراحت دهید.

    پس از این مدت ، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه به ابعاد ۲۰ در ۴۰ روی سطح ارد پاشی شده نازک باز کنید (هرچه نازکتر بهتر) و نیمی از مخلوط عدس را روی آن پخش کنید و سپس خمیر را رول کنید و داخل سینی فر قرار دهید. با این مواد دو عدد رول عدس خواهید داشت.

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و روی رولها را کره ذوب شده یا روغن بمالید و حدود نیم ساعت در فر بپزید تا طلایی شود.

    طرز تهیه رول عدس

    About The Author