• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کتلت سیب زمینی مراکشی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی مراکشی

    طرفداران کتلت سیب‌زمینی دستا بالا… خوب این همون کتلت سیب زمینی پخته خودمونه .فرقش وجود سبزیجات و ادویه‌جات مراکشیه. من خودم از کوکو سیب‌زمینی شویدی خوشم میاد، کلا سبزیجات در کنار سیب‌زمینی طعم خوبی میسازن و یه کمی هم جدیدتر از ورژن‌های قبلی کتلت سیب‌زمینیه. راستی شما به اینا میگین کوکو، کتلت یا شامی؟؟؟

    خوب سیب زمینی‌ها را اول بپزید و پوست بگیرید و سپس وزن کشی کنید. حدود چهار تا سیب زمینی متوسط برای این مقدار کافیه.

    مواد مورد نیاز

    • سیب زمینی آبپز پوست گرفته حدود ۷۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۳ عدد درشت
    • جعفری یا گشنیز خرد شده یک دسته کوچک
    • فلفل قرمز به مقداررلازم
    • زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • پودر زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
    • پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری
    • پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری یا یک حبه سیر رنده شده
    • نمک به مقدار لازم

    کتلت سیب زمینی مراکشی

    سیب زمینی‌های پخته و پوست گرفته را بعد از خنک شدن ریز رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا پوره شوند.

    تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ای نه خیلی شل و نه خیلی سفت تهیه شود سپس ادویه‌جات را اضافه کنید.

    در تابه مقداری روغن بریزید، مقداری از مایه با قاشق بردارید و داخل روغن داغ شده بریزید و با پشت قاشق به کتلتها فرم دهید. بعد از طلایی شدن آنها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز بپزند.

    نوش جان

    کتلت سیب زمینی مراکشی

    About The Author