طرز تهیه کتلت سیب زمینی مراکشی
طرفداران کتلت سیبزمینی دستا بالا… خوب این همون کتلت سیب زمینی پخته خودمونه .فرقش وجود سبزیجات و ادویهجات مراکشیه. من خودم از کوکو سیبزمینی شویدی خوشم میاد، کلا سبزیجات در کنار سیبزمینی طعم خوبی میسازن و یه کمی هم جدیدتر از ورژنهای قبلی کتلت سیبزمینیه. راستی شما به اینا میگین کوکو، کتلت یا شامی؟؟؟
خوب سیب زمینیها را اول بپزید و پوست بگیرید و سپس وزن کشی کنید. حدود چهار تا سیب زمینی متوسط برای این مقدار کافیه.
مواد مورد نیاز
- سیب زمینی آبپز پوست گرفته حدود ۷۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد درشت
- جعفری یا گشنیز خرد شده یک دسته کوچک
- فلفل قرمز به مقداررلازم
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری یا یک حبه سیر رنده شده
- نمک به مقدار لازم
کتلت سیب زمینی مراکشی
سیب زمینیهای پخته و پوست گرفته را بعد از خنک شدن ریز رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا پوره شوند.
تخممرغها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایهای نه خیلی شل و نه خیلی سفت تهیه شود سپس ادویهجات را اضافه کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید، مقداری از مایه با قاشق بردارید و داخل روغن داغ شده بریزید و با پشت قاشق به کتلتها فرم دهید. بعد از طلایی شدن آنها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز بپزند.
نوش جان