طرز تهیه پنکیک مراکشی
اما اینا هم تغریر یا پنکیک…یا شاید بهتره بهشون بگیم نون تابهای مراکشی هستن که تو ماه رمضان برای سحری و افطار و بقیه ایام سال برای صبحانه تهیه میشن، معمولا با آرد سمولینا درست میشن که میشه با آرد معمولی هم درستش کرد. البته اون رنگ متمایل به زرد به خاطر وجود آرد سمولیناست که با جایگزین کردن انواع دیگر آرد کمی رنگش تغییر میکنه…
بغریر مثل پنکیک شیرین نیست، در اصل یه نون تابهای هست که معمولا در کنار خامه، سرشیر، عسل و مربا سرو میشه…
برای پخت بغریر از تابه استفاده میشه و نیازی به روغن و چربی ندارید. از طرفی تخم مرغ هم نداره و معمولا با آب تهیه میشه پس برای پذیرایی از مهمان وگن هم گزینه خوبیه…
راستی آرد سمولینا رو میتونین از لوازم قنادیفروشیها تهیه کنین یا اگه ندارین کلا از آرد گندم استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- آرد سمولینای دانه ریز ۳۵۰ گرم
- آرد گندم ۷۵ گرم
- مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری
- شکر ۱ قاشق سوپخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- آب یا شیر ولرم ۷۰۰ میلیلیتر
طرز تهیه پنکیک مراکشی
در ظرفی آرد سمولینا و گندم، مایه خمیر، شکر، نمک و آب یا شیر ولرم را با همزن دستی با هم مخلوط کنید تا مایه نسبتا شلی (مثل غلظت مایه پنکیک کمی رقیق) تهیه شود.
روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مایه حباب بزند و کمی حجم بگیرد.
تابه نچسب را روی حرارت گرم کنید، یک ملاقه کوچک از مواد را داخل تابه گرم شده بریزید و صبر کنید تا رویه پنکیک ببندد و از سمت زیر آن طلایی شود.
پخت بغریر تنها از یک سمت کافیست و نیازی به برگرداندن آن نیست.
بغریرهای آماده شده را در کنار عسل، مربا، شیره و کره و سرشیر و … سرو کنید.