طرز تهیه شربت لیموناد خانگی
شربتهای آماده برای وقتی که گرمازده از بیرون به خونه پناه میبرید عالی هستن، کمی شربت، چندتا تکه یخ و کمی آب خنک و نوش جان!
شربت البالو و توت فرنگی که تخصص ویژه ایرانیهاست. اما شربت لیمو معمولا به صورت آماده خریداری میشن که اصلا هم چیز جالبی نیست، فقط شکر و رنگ و طعم دهنده. پس وقتی درست کردن شربت خونگی اینقدر آسونه خودمون درستش کنیم!
مواد مورد نیاز:
- لیموترش یک کیلو
- شکر به مقدار لازم
طرز تهیه شربت لیموناد خانگی
لیموترشها را به خوبی بشویید و قسمت رنگی پوست (زِست) دو تا سه عدد از آنها را با پوست کن بگیرید و کنار بگذارید.
تمام لیموها را آب بگیرید و آب لیمو را بوسیله لیوان اندازه بزنید و به اندازه مساوی شکر داخل قابلمه بریزید.
(یعنی مثلا به ازای ۲ لیوان آب لیمو ترش، دو لیوان شکر )
برشهای پوست لیمو ترش را به مخلوط شکر و آب لیمو اضافه کرده و حدود یک لیوان آب هم به قابلمه اضافه و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
پوستهای لیمو را از قابلمه خارج کنید و شربت را داخل بطری شیشهای بریزید.
از این روش برای تهیه شربت پرتقال نیز میتوانید استفاده کنید.