طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
خوب این روش سرو زیتون تو کشورهای مدیترانه و بالکان مرسومه و خیلی هم خوشمزه است چه کنار غذا، چه تو سینی مزه یا کنار صبحونه !
مواد مورد نیاز:
- زیتون بدون هسته حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- جعفری خرد شده ۱ دسته کوچک
- سیر له شده ۲ حبه
- اوریگانو یا آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل قرمز تند به مقدار لازم
- روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
- ابلیموترش تازه یا سرکه انگور ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
سیر، جعفری، آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز، روغن زیتون ، آب لیمو ترش یا سرکه را با هم مخلوط کنید.
از آنجایی که زیتون معمولا شور است نیازی به نمک نیست و حتی برای گرفتن شوری زیادی میتوانید زیتونها را یک ساعت درون آب سرد قرار دهید و آب آن چند بار را تعویض کنید تا شوری زیتون متعادل شود.
سس آماده شده را روی زیتونها بریزید و خوب زیر و رو کنید تا تمام زیتونها به سس آغشته شوند. بهتر است زیتونها حداقل یکساعت قبل از سرو به سس آغشته شود تا طعم سس را به خوبی به خود جذب کند.