• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کلم ترش + نکات کلیدی

    طرز تهیه کلم ترش

    کلم ترش خریداری شده در فروشگاه نمی تواند با مواد خانگی رقابت کند. دستور پخت کلم ترش را دنبال کنید تا یاد بگیرید چگونه خودتان کلم ترش درست کنید!

    قبل از اینکه شروع کنی…

    قبل از ورود به فرآیند کلم ترش، در اینجا چند نکته در مورد این تخصص وجود دارد:

    • کلم ترش به طور کامل در آب نمک آماده می شود. نگران بیرون رفتن و خرید یک ظروف سنگی گران قیمت نباشید – “کوزه ها” می توانند هر گلدان لعابی یا شیشه بزرگ شیشه ای باشند. آن شیشه های گالن دهان گشاد به زیبایی کار می کنند.
    • اگر یک خمره قدیمی دارید که می‌خواهید استفاده کنید، اگر یک لایه سفید در داخل آن وجود دارد که هنگام خیس شدن از بین می‌رود و پس از خشک شدن دوباره ظاهر می‌شود، از آن استفاده نکنید. کلم ترش شما را خراب می کند.
    • دست‌ها و هر شی فلزی را از ظرف دور نگه دارید. برای غوطه ور کردن و وزن دادن از قاشق های چوبی و شیشه یا ظروف سفالی استفاده کنید.
    • بهترین و تازه ترین مواد تشکیل دهنده بهترین کلم ترش را به همراه خواهد داشت. با کلم های قدیمی و سفت خود لذت ببرید، اما از کلم جوان، تازه و لطیف خود برای کلم ترش استفاده کنید.

    طرز تهیه کلم ترش

    کلم ترش کاربردهای زیادی دارد. از چیدن آن روی ساندویچ گرفته تا پوشاندن براتوورست – حتی تهیه کیک با آن – در یافتن موارد استفاده از کلم ترش خانگی خود مشکلی نخواهید داشت.

    • برای یک ظرف 1 گالن، 2.2 کیلوگرم کلم را هسته و رنده کنید.
    • 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی را اندازه کنید.
    • لایه های متناوب کلم را با نمک پاشیده و روی هر لایه با یک قاشق چوبی تمیز ضربه بزنید. لایه بالایی باید نمک باشد. به نظر نمی رسد که نمک کافی باشد، اما محلولی 2.5 درصدی به شما می دهد، که قدرت عالی برای تخمیر است.
    • در یک قابلمه، یک حوله ظرف قدیمی یا تکه ای از ملحفه را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و روی ظرف را با آن بپوشانید.روی آن را یک بشقاب شیشه ای یا ظرف با آب پر شده قرار دهید.

    طرز تهیه کلم ترش

    طرز تهیه کلم ترش
    • نمک آب را از کلم بیرون می کشد، بنابراین اگر از کلم تازه و لطیف استفاده کردید، تا روز بعد باید آب نمک کافی برای پوشاندن کلم داشته باشید. اگر این کار را نکردید، با اضافه کردن 1 ½ قاشق چایخوری نمک به یک فنجان آب، آب نمک بیشتری درست کنید و به اندازه ای اضافه کنید که کلم را بپوشاند.
    • در عرض 2 تا 3 روز، کف سفید در بالای آن تشکیل می شود. این را از بین ببرید، پارچه ای که تازه خیس شده را جایگزین پارچه کنید، بشقاب را بشویید و همه آن را عوض کنید. این کار را هر روز تکرار کنید تا حباب ها دیگر بلند نشوند یا حدود 2 هفته. سپس کلم ترش شما تمام شد!
    • در این مرحله، به سادگی کلم را با بشقاب زیر آب نمک نگه دارید، روی ظرف را محکم بپوشانید و در دمای 4 درجه فارنهایت تا 10 درجه سانتیگراد نگهداری کنید. اگر انبار شما آنقدرها خنک نیست، کلم ترش را حرارت دهید تا بجوشد، در شیشه های کنسرو بسته بندی کنید، در حمام آب فرآوری کنید (20 دقیقه برای شیشه های کوارتی، 15 دقیقه برای پینت).

    طرز تهیه کلم ترش

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.almanac.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author