طرز تهیه کاپ کیک هندوانه بدون فر
مواد مورد نیاز :
- آرد 1 و 3/4 پیمانه استاندارد
- شیر 2/3 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1/2 پیمانه پر
- روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری سرخالی
- عسل 2 قاشق غذاخوری سر صاف
- بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- وانیل 1/8 قاشق چایخوری
- رنگ خوراکی ژله ای (قرمز و سبز)
طرز تهیه کاپ کیک هندوانه بدون فر
برای ساخت قالب کیک،فویل ضخیمی رو انتخاب کنید و روی فویل با خلال دندان دایره بکشید و با قیچی دورشو ببرید و روی ته لیوان قرار بدید و با دست بهش فرم بدید.کناره های فویل رو خوب فیکس کنید تا قالب فرم بگیره.(این قالب تا چندین بار قابل استفاده هست و میتونید داخل فر هم از این قالب استفاده کنید)
برای فر دست ساز داخل یک قابلمه بلند،پایه فلزی یا یک ماهی تابه کوچک قرار بدید و داخل قابلمه بزرگ و تابه کوچک دو لیوان آب بریزید و بذارید روی حرارت گاز تا بجوش بیاد،در قابلمه باید حالت گنبدی باشد تا بخار آب روی کیک ها نریزه و بهتره سوپاپ داشته باشه.
تخم مرغ+وانیل+شکر با همزن دور تند 5_6 دقیقه بزنید تا حجیم بشه.
شیر+آبلیمو+عسل+روغن مایع رو اضافه کنید 2 دقیقه با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مواد اضافه و با لیسک و یا همزن دستی مخلوط کنید.(زیاد هم نزنید)
مواد رو به دوقسمت نامساوی تقسیم کنید.
به قسمت کمتر رنگ ژله ای قرمز و به قسمت بیشتر رنگ ژله ای سبز بزنید.مواد رو داخل قیف یکبار مصرف بریزید.
داخل قالبها کپسول کاغذی بگذارید و با مواد سبز 2/3 کپسول رو پر کنید روی مواد سبز یک لایه مواد قرمز بریزید باید سر کپسول 2_3 میل خالی باشه.
قالبها رو داخل یک سینی گرد بچینید و داخل قابلمه آبجوش روی تابه ی کوچکتر بگذارید و در قابلمه رو ببندید.حرارت باید در حدی باشه که آب از جوش نیوفته.
بعد از 20 دقیقه کاپ کیکها آمادست میتونید با خلال دندان چک کنید .تا کیکها نرم و ولرم هستند روی اونها شکلات چیپسی طرح هندوانه بچینید .
نکات:
برای قابلمه دمکنی نذارید.
رنگ ژله ای استفاده کنید.
آبلیمو و عسل حذف نشه.
داخل فر هم میتونید درست کنید اما دور کاپ کیکها طلایی میشه.