دسر چشم خرم سلطان
لیوان استفاده شده معادل 200 ml است.
مواد مورد نیاز :
- شیر 1 لیتر
- کره 125 گرم
- آرد 1 لیوان
- شکر 1لیوان
- وانیل 5 گرم
مواد لازم برای پایه دسر
- کیوی 1 عدد
- ژله کیوی
طرز تهیه دسر چشم خرم سلطان
ابتدا پودر ژله رو در ظرفی ریخته و 2/5 لیوان آب بریزید خوب مخلوط کنید. (طبق دستور روی پاکت ژله آب بریزید) و در کاسه های دسرمون به طور مساوی تقسیم کنید و داخل یخچال بذارید. بعد از اینکه ژله کامل بسته شد از کیوی ورقه های نازک برش بدید و روی ژله بگذارید.
قابلمه رو روی حرارت بگذارید و کره رو آب کنید. سپس آرد رو اضافه کرده تا زمانی که بوی خامی آردمون گرفته بشه تفت بدید. بعد شیر و شکر رو کم کم اضافه کرده و با همزن دستی دائم هم بزنید تا گلوله نشه،به هم زدن ادامه میدیم وقتی به جوش اومد حدودا 5 دقیقه بذارید بپزه(دائم هم بزنید) بعد وانیل رو اضافه کرده برای آخرین بار هم بزنید و از روی اجاق بردارید.اگر گلوله گلوله بود داخل میکسر ریخته تا صاف و یکدست بشه.کمی هم بزنید وقتی از حرارت افتاد به طور مساوی روی کاسه های ژله ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید تا کامل ببنده(2_3ساعت).بعد داخل ظرف سرو برگردونید.