• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قرابیه خیس پرتقالی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه قرابیه خیس پرتقالی

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ 2 عدد
    • کره 125 گرم به دمای محیط رسیده
    • روغن مایع 1 استکان
    • پوست زنده شده 1 پرتقال
    • پودر شکر 1 استکان
    • وانیل 5 گرم
    • بکینگ پودر 10 گرم
    • آرد دونیم لیوان (شاید یخورده کمتر و بیشتر باشه کنترل شده آرد بریزید)

    برای شربت :

    • آب پرتقال 2 لیوان
    • شکر 1 استکان

    طرز تهیه قرابیه خیس پرتقالی

    طرز تهیه شربت :

    ابتدا آب پرتقال را داخل قابلمه ریخته و شکر را بهش اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل بشه بعد از اینکه جوشید از روی حرارت بردارید . کنار بگذارید تا سرد بشه.

    طرز تهیه خمیر :

    همه ی مواد خمیر بجز آرد رو داخل یک ظرف مناسب ریخته و مخلوط کنید.
    سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرمی بشه و به دست نچسبه.ترفندهای عالی
    از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید.روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.

    بعد از ولرم شدن قرابیه ها،یکی یکی داخل شربت پرتقال انداخته پشت و رو کنید تا کامل به شربت آغشته بشن بعد از شربت درآورده و در سینی بچینید.برای تمام قرابیه ها به همین ترتیب عمل کنید.
    بعد از سرد شدن،قرابیه ها آماده سرو هست.

    قرابیه خیس پرتقالی

    About The Author