طرز تهیه قرابیه خیس پرتقالی
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ 2 عدد
- کره 125 گرم به دمای محیط رسیده
- روغن مایع 1 استکان
- پوست زنده شده 1 پرتقال
- پودر شکر 1 استکان
- وانیل 5 گرم
- بکینگ پودر 10 گرم
- آرد دونیم لیوان (شاید یخورده کمتر و بیشتر باشه کنترل شده آرد بریزید)
برای شربت :
- آب پرتقال 2 لیوان
- شکر 1 استکان
طرز تهیه قرابیه خیس پرتقالی
طرز تهیه شربت :
ابتدا آب پرتقال را داخل قابلمه ریخته و شکر را بهش اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل بشه بعد از اینکه جوشید از روی حرارت بردارید . کنار بگذارید تا سرد بشه.
طرز تهیه خمیر :
همه ی مواد خمیر بجز آرد رو داخل یک ظرف مناسب ریخته و مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرمی بشه و به دست نچسبه.ترفندهای عالی
از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید.روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
بعد از ولرم شدن قرابیه ها،یکی یکی داخل شربت پرتقال انداخته پشت و رو کنید تا کامل به شربت آغشته بشن بعد از شربت درآورده و در سینی بچینید.برای تمام قرابیه ها به همین ترتیب عمل کنید.
بعد از سرد شدن،قرابیه ها آماده سرو هست.