طرز تهیه کیک بیسکوئیت یخچالی
مواد لازم :
- بیسکوئیت پیتیبور دو تا دونیم بسته
- شیر 4 لیوان
- پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
- آرد 4 قاشق غذاخوری
- شکر نصف لیوان
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- وانیل1 قاشق چایخوری سرصاف
- کره 1 قاشق غذاخوری
- شکلات چیپسی 80_100 گرم
مواد لازم برای روی کیک :
- پودر کرم شانتی 1 بسته را با 1 فنجان شیر سرد با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد.
طرز تهیه کیک بیسکوئیت یخچالی
آرد ، پودر کاکائو ، شکر ، زرده تخم مرغ ، شیر را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام لازم برسد. سپس از روی حرارت برداشته شکلات چیپسی ، کره و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در یک قالب مستطیل شکل یک لایه بیسکوئیت و یک لایه از کرم بریزید و به همین صورت ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس قالب را به مدت 2_3 ساعت داخل یخچال بگذارید بعد از یخچال بیرون آورده با یک چاقو دورادور آنرا از قالب را جدا کنید.از خامه سفید روی کیک بریزید و در تمام سطح کیک پهن کنید و کرم لوتوس روی خامه بریزید.
من با کرم لوتوس تزیین کردم شما میتونید با کرم لوتوس یا گاناش تزیین کنید.