• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیده انگشتی + نکات کلیدی

    طرز تهیه پیده انگشتی

    مواد مورد نیاز:

    • آب ولرم یک و نیم لیوان
    • شیر ولرم نصف لیوان
    • خمیر مایه فوری 10 گرم
    • نمک1 قاشق مرباخوری
    • شکر 1 قاشق مرباخوری
    • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    • آرد چهار تا چهار و نیم لیوان

    مواد لازم برای رومال کردن :

    • زرده تخم مرغ 1عدد
    • ماست 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه پیده انگشتی


    همه ی مواد خمیر را با هم ترکیب کرده و خوب ورز بدید.آرد را کم کم و کنترل شده بریزید چون ممکن است آرد کمتر یا بیشتری مصرف شود.ورز بدید تا خمیر نرمی شود و کمی به دست بچسبد(خمیر کمی حالت چسبندگی دارد)سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا بعمل بیاید.


    خمیر را به 4 عدد چونه ی مساوی تقسیم کنید.
    داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته خمیر را داخل سینی بچینید و با مخلوط زرده تخم مرغ و ماست رومال کرده با انگشتان دست شکل بدید به همین صورت دوباره 20 دقیقه استراحت بدید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود بعد از بیرون آمدن از فر حدودا ده دقیقه روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بعد سرو کنید.

    طرز تهیه پیده انگشتی

    About The Author