بورک اسفناج گل رز
مواد مورد نیاز:
- یوفکا 4 عدد
- اسفناج 700 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- روغن مایع 4_5 قاشق غذاخوری
- پولبیبر 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
برای سس:
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع از نصف لیوان یک بند انگشت بیشتر
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- سرکه 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال کردن :
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- خشخاش یا کنجد یا سیاه دانه
طرز تهیه بورک اسفناج گل رز
ابتدا مواد داخلی بورک را آماده کنید.ابتدا اسفناجها رو پاک کرده بشورید و خرد کنید و کنار بگذارید تا آبش کشیده بشه.
داخل ماهی تابه روغن بربزید پیاز خرد شده را اضافه کرده تفت بدید بعد ادویه جات را بریزید بعد اسفناجها را اضافه کرده با حرارت زیاد تفت بدید.
نیازی به پخت زیاد نیست همین که کمی نرم شود کافیست.بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
همه ی مواد سس در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
خمیر یوفکا را روی میز پهن کنید از سس تمام سطح یوفکا بمالید و یوفکا را به چهار قسمت تقسیم کنید(به شکل مثلث در بیارید)و از مواد داخلی روی قسمت پهن خمیر بریزید و رول کنید تا به شکل گل رز دربیاد.
سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و با زرده تخم مرغ رومال کرده کنجد یا سیاه دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید.