چگونه میوه و سبزیجات را فریز کنیم
راهنمای جدید ما برای انجماد محصولات تازه را ببینید! انجماد راحت ترین راه برای استفاده حداکثری از فصل تابستان و جلوگیری از اتلاف است. در اینجا نحوه بلانچ کردن، نکات مفید برای استفاده حداکثری از فضای فریزر و ساده ترین محصولات برای قرار دادن روی یخ آورده شده است.
برداشتهای فراوان تابستان بسیار مفید است، اما گاهی اوقات میتواند کمی طاقتفرسا به نظر برسد. چرا بخشی از این فضل را کنار نمی گذاریم تا بعداً در سال از آن لذت ببریم؟ در این مقاله ، به شما نشان خواهیم داد که چگونه سبزیجات و میوه های خود را بلانچ و منجمد کنید.
چگونه میوه و سبزیجات تازه را فریز کنیم ؟
راههای زیادی برای نگهداری میوهها و سبزیجات وجود دارد، اما وقتی همه چیز به ظاهر نیاز به برداشت دارد، نمیتوانید راحتی فریزر را شکست دهید! در اینجا این روند است – از آماده سازی محصول، بلانچ کردن، و در نهایت، انجماد برای ذخیره سازی طولانی مدت.
آماده سازی سبزیجات برای فریزر
تقریباً هر چیزی را می توان منجمد کرد، به استثنای سالادها و سبزیجاتی مانند خیار با محتوای آب بسیار بالا. فقط محصولاتی را فریز کنید که در شرایط خوبی هستند و از خوردن تازه آن بدتان نمی آید. بدون ریشه های چوبی، لطفا!
تا جایی که می توانید محصول را نزدیک به انجماد برداشت کنید تا طراوت را در اوج خود حفظ کنید. میوه ها و سبزیجات چیده شده را به صورت دسته ای پردازش کنید، بنابراین می توانید آن را در سریع ترین زمان ممکن در فریزر قرار دهید.
لوبیا، نخود و سایر سبزیجات با محتوای قند بالا مانند ذرت شیرین و هویج جوان از لوازم اصلی فریزر هستند. انتهای لوبیاها را برش دهید، سپس لوبیاهای بزرگتر را از وسط نصف کنید. لپه های کامل ذرت فضای زیادی را اشغال می کنند، بنابراین اگر جای نگرانی است، دانه های ذرت را از قبل از بلال جدا کنید. یک راه تمیز و مرتب برای انجام این کار این است که قبل از اینکه هر ردیف متوالی از هسته ها را با کمی بیشتر از نوک انگشتان خود بیرون بیاورید، با یک چاقو به دقت ردیف اول هسته ها را بیرون بیاورید. این روش کل هسته را حفظ می کند و ضایعات را به حداقل می رساند.
بلانچ کردن سبزیجات
قبل از منجمد شدن، بیشتر سبزیجات باید بلانچ
شوند (میوه ها و توت ها این کار را نمی کنند). بلانچینگ فرآیند جوشاندن سبزیجات در آب جوش قبل از انجماد است که به چند دلیل انجام می شود:
- برای جلوگیری از تغییر رنگ و طعم آنزیم ها
- برای استریل کردن سطح محصول، حذف کثیفی و موجودات زنده
- برای جلوگیری از هدر رفتن مواد مغذی در محصول
بلانچ کردن کار دشواری نیست، اما مهم است که سبزیجات را برای مدت زمان مناسب بلانچ کنید. در غیر این صورت ممکن است کیفیت آنها تحت تاثیر قرار گیرد.
نحوه بلانچ کردن سبزیجات: مرحله به مرحله
در اینجا نحوه بلانچ کردن سبزیجات آمده است:
- یک قابلمه بزرگ از آب کمی نمک را به جوش بیاورید. در همان زمان، یک کاسه آب یخ آماده کنید تا سبزی ها را بعد از جوشاندن داخل آن بریزید.
- دسته های کوچکی از سبزیجات خود را در آب فرو کنید تا به سرعت به جوش بیاید.
- هنگامی که آب به جوش آمد، بلانچینگ شروع می شود.
- سبزیجات کوچک مانند نخودفرنگی را فقط یک دقیقه، لوبیاها را حدود دو دقیقه و سبزیجات کامل مانند هویج را به مدت سه تا چهار دقیقه بلانچ کنید.
- سبزیجات بلانچ شده را از آب در حال جوش خارج کرده و در یک کاسه آب سرد بریزید. این فرآیند پخت را متوقف می کند.
- سبزیجات بلانچ شده خود را خشک کنید. آنها اکنون آماده بسته بندی و انجماد در کیسه ها یا ظروف فریزر هستند!
هنگامی که محصولات شما به درستی بلانچ شد، وقت آن است که آنها را ذخیره کنید.
چگونه میوه و سبزیجات را فریز کنیم ؟
محصولات را در وعده های غذایی منجمد کنید تا بتوانید دقیقا همان چیزی را که نیاز دارید یخ زدایی کنید. در کیسه های فریزر با برچسب محتویات و تاریخ بسته بندی کنید تا بتوانید در یک نگاه ببینید چه چیزی دارید. اگر میخواهید سبزیجات شکل خود را حفظ کنند، آنها را در سینیهایی که با کاغذ روغنی پوشانده شدهاند قرار دهید، سپس قبل از بستهبندی، حدود یک ساعت در فریز قرار دهید.
مایل به استفاده از پلاستیک هستید؟ سپس، به عنوان مثال، از کیسه های نان کهنه استفاده کنید و با برچسب برچسب بزنید.
چگونه از سوختگی محصولات در فریزر جلوگیری کنیم
یک کلمه کوتاه در مورد سوختگی فریزر، زمانی است که محصول با هوا واکنش می دهد و ظاهر و طعم آن را به خطر می اندازد. برای جلوگیری از این امر، باید تا حد امکان هوا را از کیسه های فریزر خود خارج کنیم. یکی از راه های انجام این کار فشار دادن هوا قبل از بسته شدن کیسه است، اما من روش نی را ترجیح می دهم. یک نی را داخل کیسه بریزید، کیسه را در اطراف آن ببندید، هوای اضافی را خارج کنید، سپس به سرعت نی را بردارید و بسته بندی را تمام کنید. کار تمام شد!
چگونه میوه ها را منجمد کنیم ؟
بر خلاف سبزیجات، انواع توت ها نیازی به بلانچ کردن ندارند و به سادگی می توان آنها را به صورت کامل منجمد کرد. ابتدا آنها را در سینی ها قرار دهید تا جداگانه یخ بزنند. سپس آنها را در بسته هایی به اندازه یک قسمت بسته بندی کنید. اگر میوه برای پوره کردن یا استفاده در اسموتی ها در نظر گرفته شده است، می توانید مستقیماً از بسته بندی آن صرف نظر کنید.
میوههای دسرهای پخته شده را میتوان قبل از انجماد کاملاً با شکر آغشته کرد که به حفظ سفتی میوه کمک میکند. یا مقداری آب و کمی شکر به میوه خود اضافه کنید سپس آن را به صورت پوره آماده برای فریزر بپزید.
گوجهفرنگیها پس از یخزدایی به ماس تبدیل میشوند، بنابراین قبل از انجماد، آنها را به سس تبدیل کنید، که باعث صرفهجویی در فضای ارزشمند میشود.
راه های بیشتر برای صرفه جویی در فضای فریزر
کیسههای سس و پورهها را میتوان با انجماد مایع در یک ظرف سفت و سخت آماده کرد. پس از یخ زدگی، بلوک را از ظرف خارج کرده و برای نگهداری طولانی مدت به کیسه فریزر منتقل کنید. یا کیسه های فریزر پر از سس را در یک جعبه قرار دهید و به محض اینکه شروع به سفت شدن کرد آن را بردارید.
البته، ظروف درب دار یا جعبههای بیرونبر قدیمی وقتی پر میشوند از فضا استفاده موثری میکنند – فقط مطمئن شوید که یک شکاف کوچک در بالا بگذارید تا محتویات در هنگام یخ زدن منبسط شوند.
انجماد گیاهان تازه
گیاهان تازه همیشه مورد استقبال قرار میگیرند، بنابراین زمانی را برای حفظ مقدار اضافی تابستان اختصاص دهید. با شستن شروع کنید و سپس برگ های تازه چیده شده را خیلی ریز خرد کنید . حالا سبزی های خرد شده را داخل قالب های یخ بریزید. آنها را تا جایی که می توانید در بسته بندی کنید، سپس روی آب بریزید تا بپوشاند. آنها را به صورت جامد منجمد کنید و سپس برای صرفه جویی در فضا، آنها را از سینی بیرون بیاورید تا در کیسه های برچسب دار بسته بندی شوند. اکنون برای هر زمان که به آن نیاز داشته باشید، یک گیاه تازه در دسترس خواهید داشت.
انجماد بهترین راه برای حفظ طعم و تازگی محصول شما است و همچنین ساده ترین راه است. چه چیزی را در این تابستان منجمد میکنید و آیا دستور پخت مورد علاقهای برای فریزر دارید؟ در بخش نظرات زیر به ما اطلاع دهید.
چگونه میوه و سبزیجات را فریز کنیم
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.almanac.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !