• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    جلوگیری از فشار خون بالا

    جلوگیری از فشار خون بالا

    سدیم در غذاهای طبیعی و فرآوری شده وجود دارد

    بیشتر غذاها، چه طبیعی و چه فرآوری شده، حاوی سدیم هستند. سدیم در همه انواع نمک مانند نمک خوراکی و نمک دریا وجود دارد. این یک تصور اشتباه است که برخی از نمک‌ها، مانند نمک دریا، سدیم کمتری نسبت به نمک خوراکی دارند.

    برای اطلاع از محتوای سدیم، برچسب را بخوانید

    خواندن برچسب برای تعیین میزان سدیم قبل از خرید محصولات غذایی مهم است. به عنوان مثال، مواد غذایی با برچسب «سدیم بسیار کم»، «کم سدیم» یا «کم نمک» دارای کمترین میزان سدیم در هر وعده هستند. مواد غذایی با برچسب “سدیم کاهش یافته” 25 درصد کمتر از محصول اصلی غذایی سدیم دارند.

    در اینجا برخی از منابع غنی سدیم در رژیم غذایی آورده شده است:

    1. سس هایی مانند سس سویا، سس صدف، سس ماهی
    2. اقلام کنسرو شده مانند بلاچان (خمیر میگو)، تاچئو (رب لوبیا سویا)، ترشی، تخم مرغ شور
    3. پنیر، کره، مارگارین، کره بادام زمینی
    4. محصولات کنسرو شده مانند کنسرو سوپ، سبزیجات، گوشت
    5. گوشت های فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون، سوسیس، توپ ماهی، کیک ماهی
    6. رشته فرنگی، mee sua (نودل چینی شور ساخته شده از آرد گندم)
    7. غذاهای آماده یخ زده
    8. ترکیبات حاوی سدیم مانند جوش شیرین، بیکینگ پودر، مونوسدیم گلوتامات (MSG)

    برخی از نمک حتی در محصولات “شیرین” پنهان می شوند:

    • نوشابه و نوشیدنی های میوه ای
    • ماست و بستنی آماده مصرف
    • محصولات نانوایی مانند نان، شیرینی، شیرینی، کیک، بیسکویت

    جلوگیری از فشار خون بالا

    جلوگیری از فشار خون بالا

    با وجود سدیم در غذاهای طبیعی و آماده، چگونه می توانید مصرف این ماده معدنی را کاهش دهید؟

    برای اکثر مردم، مصرف سدیم بیشتر از مقدار مجاز روزانه توصیه شده است، عمدتاً به دلیل مصرف بالای سس و سس، و به دنبال آن نان و غذاهای فرآوری شده مانند گلوله های ماهی و کیک ماهی.

    در غرب، منبع اصلی سدیم نان است. نمک و سس حدود 60 درصد سدیم رژیم غذایی محلی را تشکیل می دهند. بقیه از غذاهای فرآوری شده مانند گلوله های ماهی، کیک ماهی و نان می آید. تا جایی که ممکن است در خانه غذا بخورید، غذاهای تازه بخرید و در هنگام غذا خوردن در بیرون از خانه، از سس کم‌تر یا بدون آبگوشت استفاده کنید.

    نکات دیگری برای کاهش سدیم :

    1. اگر می خواهید طعم بیشتری در غذای خود داشته باشید، به جای نمک از گیاهان و ادویه ها استفاده کنید
    2. سبزیجات را به جای نمک به سوپ اضافه کنید تا طعم بیشتری پیدا کند
    3. رشته های برنجی را انتخاب کنید که سدیم کمتری نسبت به نودل های تخم مرغ زرد دارند.
    4. از آغشته کردن سس به همراه وعده های غذایی خود اجتناب کنید

    از آنجایی که طعم نمک اکتسابی است، مهم است که عادات قدیمی را فراموش کنید و شروع به تمرین کنید که نمک کمتری بخورید تا خطر ابتلا به فشار خون بالا در سال‌های بعد کاهش یابد.

    اگر بچه‌ در خانه دارید، غذاهای کم نمک بخورند تا با افزایش سن از طعم طبیعی غذا لذت ببرند.

    جلوگیری از فشار خون بالا

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت healthxchange
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    جلوگیری از فشار خون بالا

    About The Author