• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکو مرغ تابه ای – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه کوکو مرغ تابه ای


    یه شام سبک و عالی
    کلا کوکوهای تابه ای یه چی دیگن حالا اگه قالبی دربیاد هم که دیگه نورعلی نوره.
    کوکوهای تابه ای حالا میتونه کوکو سبزی باشه یا کوکو سیبزمینی یا کوکو مرغ چون یکباره داخل تابه با چند قاشق روغن پهنش میکنیم جذب روغنش نسبت به کوکوهایی که دونه دونه با دست فرم میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم کمتره در نتیجه سبکتره.
    بهتره برای کوکوهای این مدلی از تابه تفلون و نچسب استفاده کنیم تا تو برگردوندن کوکو مشکل نداشته باشیم.

    مواد مورد نیاز :

    • سینه مرغ یکعدد تکه شده
    • پیاز بزرگ یک عدد
    • سیر یک حبه
    • فلفل سبز یک عدد
    • سیبزمینی پخته یکعدد بزرگ
    • نان تست سه دونه
    • شیر در حد دو سه ق غ
    • تخم مرغ دو عدد
    • ادویه جات شامل:پودرسیر،پاپریکا،پودر پیاز،زردچوبه،ادویه مخلوط،فلفل سیاه،نمک.

    طرز تهیه کوکو مرغ تابه ای


    پیاز رو خلالی خرد میکنیم داخل روغن سرخش میکنیم موقع سرخ کردن سیر هم بهش اضافه میکنیم.
    کناره های نان تست رو جدا میکنیم روش شیر میریزیم با قاشق لهش میکنیم تا به صورت خمیر دربیاد
    مرغ ،سیبزمینی پخته،پیاز سرخ شده،فلفل سبز،نان تست خمیرشده بهمراه ادویه جات رو داخل غذاساز ریخته و میکس میکنیم.
    نمکشو اندازه میگیریم.
    نیم ساعت داخل یخچال میزاریم تا مواد بخورد هم برن.
    در آخر تخم مرغارو اضافه میکنیم کف تابه رو با دو ق روغن چرب میکنیم مایع کوکو رو کف تابه پهن میکنیم درب تابه رو میزاریم یکطرفش که پخت برش میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه دقت کنین حرارت زیاد نباشه تا کوکو خوب مغزپخت بشه.
    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین

    کوکو مرغ تابه ای

    About The Author