طرز تهیه حلوای شیر خشک
امروز براتون اموزش یک حلوا ی بسیار خوشمزه و عالی رو آوردم، ورق بزنید و مراحل کار رو ببینید.
دستور این حلوا از پیج استاد گرامی خانم سلامات عزیز @cooking_b هست.
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
مواد مورد نیاز :
- آرد، 150 گرم
- نشاسته ذرت، 100 گرم
- شیر خشک، 200 گرم
- ترکیب مساوی روغن جامد و مایع، 200 گرم
- شکر، 300 گرم
- آب، 300 گرم
- گلاب و زعفران، 50 گرم
- پودر هل، 1 ق چ
- نان میکادو
طرز تهیه حلوای شیر خشک
ابتدا آرد را به مدت حدود 35 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس از روی حرارت برداشته و الک کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و محلول به جوش آید. هر از گاهی آرام هم بزنید. وقتی جوشید حرارت را خاموش کنید و زعفران، گلاب و پودر هل را اضافه کرده مخلوط کنید.
نشاسته ذرت را روی آرد خنک شده الک کنید سپس شیرخشک را الک کنید و مخلوط کنید بعد مخلوط روغن را اضافه کنید ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید (حتما ملایم باشد چون حرارت زیاد باشد زود سفت شده ته میگیره) و مدام هم بزنید اول مخلوط کمی شل است بعد به تدریج شروع به طلایی شدن و سفت شدن می کند. در این مرحله حرارت را خاموش کرده شربت را آرام و به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود و کاملا یکدست شود. مجددا حلوا را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا پخته و جمع شود. برای من حدود 30 دقیقه طول کشید.
بعد از پخت بگذارید کمی از داغی بیافتد. حلوا را به صورت لایه لایه روی نان میکادو بریزید. کمی از حلوا برای تزیین نگهدارید. کناره های لایه های نان را برش زده صاف کنید. حلوا را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید سپس از یخچال خارج کرده به صورت مربعی برش بزنید. روی برشها را با حلوای باقیمانده به وسیله قیف و ماسوره شکوفه بزنید و روی آن را با پودر پسته و خلال تزیین کنید. نوش جان