• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مافین کاکائو و پنیر خامه ای + طرز تهیه با مواد اولیه در دسترس

    طرز تهیه مافین کاکائو و پنیر خامه ای :

    من اومدم با آموزش یک مافین شکلاتی بسیار خوشمزه لذیذ و آسون. من هربار درست کردم مورد استقبال قرار گرفته، پیشنهاد می‌کنم حتما امتحان کنید

    دستور خانم لیلا رحمانی عزیز

    مواد مورد نیاز :

    1- آرد، 225 گرم
    2- آب خنک، 260 گرم
    3- پودر کاکائو، 20 گرم
    4- جوش شیرین، 5 گرم
    5- سرکه معمولی 15 گرم
    6- روغن مایع، 70 گرم
    7- شکر دانه ریز 160 گرم
    8- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
    9- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
    مواد لازم مواد میانی:
    1- پنیر ماسکارپونه، 150 گرم
    2- تخم مرغ درشت، نصف یک عدد
    3- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
    4- پودر شکر، 30 گرم

    طرز تهیه مافین کاکائو و پنیر خامه ای


    مواد رویه مافین:
    گردوی خرد شده، مغز تخمه آفتابگردان بی نمک، بادام پرک

    طرز تهیه:
    برای تهیه مواد میانی، همه مواد میانی را در کاسه ای ریخته و با دور متوسط همزن حدود 2 دقیقه میزنیم تا تخم مرغ از لختگی دربیاید و پنیر نیز کاملا مخلوط و مواد یکدست شود. سپس کنار میگذاریم.

    تهیه خمیر مافین :

    برای تهیه خمیر مافین نیازی به استفاده از همزن نیست، ابتدا مایعات دستور را در ظرفی ریخته و در ظرفی دیگر آرد را به همراه پودر کاکائو چند بار الک کرده و با جوش شیرین، نمک، شکر و وانیل مخلوط میکنیم، در این مرحله مایعات و مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم، با این مواد حدود 20 مافین با اندازه استاندارد به دست می آید قالب مافین ها را کاغذ انداخته و از مواد داخل قالب می ریزیم، دقت کنید که حدود یک سوم از قالب مافین ها سر خالی باشد.


    مواد میانی را 5 ثانیه مجددا هم میزنیم تا یک دست شود، سپس آن را در قیفی با ماسوره ساده و کوچک ریخته و مقداری از آن را در وسط هر مافین تزریق می کنیم، روی هر مافین از مواد رویه می پاشیم، البته نه آنقدر که رویه مافین ها سنگین شود. قالب ها در فری که از 15 دقیقه قبل گرم شده، با دمای 175 درجه سانتیگراد در حدود 30 دقیقه قرار میدهیم، بعد از پخت یکی دو دقیقه مافین ها را در قالب خنک کرده و سپس آنها را از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا سرد شوند.


    نکته 1: اگر شکر دانه ریز نداشتید کمی شکر درشت را آسیاب کنید اما پودر نکنید.
    نکته2: دقت داشته باشید که اگر ظرف خمیر حاوی آب بود، حتما آن را کامل خالی کنید. ‌

    مافین کاکائو و پنیر خامه ای

    About The Author