• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت بامیه جنوبی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی

    دستور از خانم آذری از مجله هنر آشپزی

    مواد لازم :

    • تمرهندی، 1بسته
    • گوشت گوسفندی خورشتی، 500 گرم
    • روغن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز
    • زردچوبه، 1 قاضق مرباخوری
    • پیاز، 1 عدد
    • گوجه فرنگی، 500 گرم
    • رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری
    • زعفرانف 1 قاشق غذاخوری
    • سیر، 3 حبه
    • بامیه ریز، 500 گرم
    • سیب زمینی، 2 عدد سرخ شده (در صورت تمایل)

    طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی


    تمرهندی را با یک پیمانه آب ولرم خیس کرده و کنار بگذارید. پیاز نگینی را با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده کمی دیگر تفت دهید و با 4 پیمانه آب بپزید تا آب آن 1 پیمانه باقی بماند. بعد از پخت نمک اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پوست بگیرید و رنده کنید (یا در غذاساز بریزید) و همراه با رب گوجه فرنگی، تمر هندی صاف شده (شیره تمر هندی)، ادویه، زعفران و سیر له شده را به گوشت خورش اضافه کنید. تا کمی همراه با گوشت بپزد و جا بیفتند. سر بامیه ها را جدا کرده و بعد از کمی تفت دادن به خورشت اضافه کنید و خورشت را جا بیاندازید. سیب زمینی را سرخ کرده و در کنار خورشت سرو کنید.

    خورشت بامیه جنوبی

    About The Author