طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی
دستور از خانم آذری از مجله هنر آشپزی
مواد لازم :
- تمرهندی، 1بسته
- گوشت گوسفندی خورشتی، 500 گرم
- روغن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز
- زردچوبه، 1 قاضق مرباخوری
- پیاز، 1 عدد
- گوجه فرنگی، 500 گرم
- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری
- زعفرانف 1 قاشق غذاخوری
- سیر، 3 حبه
- بامیه ریز، 500 گرم
- سیب زمینی، 2 عدد سرخ شده (در صورت تمایل)
طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی
تمرهندی را با یک پیمانه آب ولرم خیس کرده و کنار بگذارید. پیاز نگینی را با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده کمی دیگر تفت دهید و با 4 پیمانه آب بپزید تا آب آن 1 پیمانه باقی بماند. بعد از پخت نمک اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پوست بگیرید و رنده کنید (یا در غذاساز بریزید) و همراه با رب گوجه فرنگی، تمر هندی صاف شده (شیره تمر هندی)، ادویه، زعفران و سیر له شده را به گوشت خورش اضافه کنید. تا کمی همراه با گوشت بپزد و جا بیفتند. سر بامیه ها را جدا کرده و بعد از کمی تفت دادن به خورشت اضافه کنید و خورشت را جا بیاندازید. سیب زمینی را سرخ کرده و در کنار خورشت سرو کنید.