• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    جلوگیری از زرد شدن دندان

    جلوگیری از زرد شدن دندان

    آرزوی یک لبخند درخشان تر را دارید؟ بیاموزید که چه چیزی باعث زردی دندان ها می شود و چگونه می توان از لکه های دندان به طور ایمن و موثر جلوگیری کرد.

    با بالا رفتن سن، اتفاقات خاصی رخ می دهد. در حالی که برخی از پیشرفت ها اجتناب ناپذیر هستند، شما می توانید برای جلوگیری از سناریوهای خاص مرتبط با علائم پیری، مانند دندان های زرد، اقدام کنید.

    معمولاً به دندان‌هایی که کمتر از دندان‌های سفید مرواریدی هستند به دیده تحقیر نگاه می‌شود. در واقع، در یک نظرسنجی در سال 2013، 89 درصد از اعضای انجمن ارتودنتیست‌های آمریکا گزارش دادند که بیمارانشان درخواست روش‌های سفید کردن دندان را داشتند.

    اما چرا تغییر رنگ دندان چنین نگرانی بزرگی است؟ آیا صرفاً جنبه زیبایی دارد یا می تواند نشان دهنده یک مشکل اساسی باشد یا حتی باعث ایجاد موارد جدیدی شود؟

    با در نظر گرفتن این سؤالات، ما با دو متخصص بهداشت دهان و دندان در مورد همه چیزهایی که در مورد لکه و زردی دندان باید بدانید، از جمله نحوه جلوگیری از هر دوی آنها صحبت کردیم.

    علت زردی دندان چیست؟

    هر دو عامل بیرونی و درونی می توانند باعث تغییر رنگ دندان شوند.

    لکه های بیرونی

    لکه‌های خارجی معمولاً لکه‌های شناخته‌شده‌ای هستند که در اثر برخی غذاها، نوشیدنی‌ها یا سیگار ایجاد می‌شوند. آنها می توانند باعث ایجاد لکه شوند زیرا دندان ها دارای سطح متخلخل هستند.

    ما هر روز ترکیبات لکه‌گیر می‌خوریم و می‌نوشیم. ترکیبات رنگ‌آمیزی از غذاها و نوشیدنی‌ها (که کروموژن نامیده می‌شوند) روی سطح دندان جمع می‌شوند. سایر ترکیبات محرک لک از غذا و نوشیدنی شامل اسید و تانن است. این عوامل می توانند دندان ها را زرد یا حتی قهوه ای نشان دهند.

    غذاها و نوشیدنی هایی که می توانند باعث زرد شدن و لکه شدن دندان ها شوند عبارتند از:

    • قهوه
    • نوشابه ها و نوشابه های انرژی زا با رنگ اضافه شده
    • میوه های تیره رنگدانه
    • سس ها و چاشنی های اسیدی

    لکه های ذاتی

    از طرف دیگر، رنگ آمیزی ذاتی از عاج (لایه داخلی) دندان ها رخ می دهد. عاج تیره می شود و تغییر رنگ آن سخت است. این نوع لکه ها می توانند زرد یا قهوه ای باشند، اما همچنین می توانند خاکستری یا سفید باشند.

    در اغلب موارد، این نوع رنگ آمیزی می تواند در اثر آسیب، داروها، و نازک شدن مینای دندان از سن رخ دهد.

    آیا می توانید به راحتی دندان های زرد را اصلاح کنید؟

    به طور خلاصه، این پاسخ به نوع لکه شما بستگی دارد.

    لکه های خارجی را می توان با یک واکنش شیمیایی با پراکسید که پیوندهای کروموژن را می شکند و آنها را بی رنگ می کند، از بین برد.

    تغییر لکه‌های درونی بسیار سخت‌تر است و معمولاً به روکش‌های چینی، روکش یا باندینگ نیاز دارند.

    آیا باید راه های طبیعی برای سفید کردن دندان ها را امتحان کنید؟

    اینترنت مملو از نکات و روش‌های طبیعی برای سفید کردن دندان‌ها است، مانند استفاده از:

    • آب لیمو
    • سرکه سیب
    • جوش شیرین

    مشکل این است که بسیاری از آنها اثرات مضری بر ساختار طبیعی دندان شما دارند. به همین دلیل، احتمالاً بهتر است آنها را منتقل کنید.

    لیمو می‌تواند دندان‌های شما را سفیدتر کند، اما اسید می‌تواند مینای دندان را از بین ببرد. به طور مشابه، برخی از خمیردندان های قوی جوش شیرین-پراکسید هیدروژن (یا یک مخلوط خانگی) می توانند دندان های شما را سفید کنند، اما بسیار ساینده هستند و همچنین می توانند مینای دندان را از بین ببرند.

    چگونه از لکه و زرد شدن دندان جلوگیری کنیم؟

    با در نظر گرفتن همه موارد، بهترین گزینه برای سفید کردن طبیعی دندان ها این است که در وهله اول از زور زدن جلوگیری کنید. در اینجا شش راه برای کمک به جلوگیری از زردی و سایر انواع تغییر رنگ از طریق عادات و انتخاب سبک زندگی آورده شده است.

    مایعات تیره را از طریق نی بنوشید

    نوشیدن از طریق نی به محدود کردن تماس بین نوشیدنی های لکه دار و دندان های شما کمک می کند.

    بعد از مصرف غذاهای لکه دار آبکشی کنید

    برای کمک به رقیق شدن هر گونه ترکیبات احتمالی رنگ‌آمیزی و جلوگیری از گیر کردن آنها در سطح متخلخل دندان، پس از مصرف هر نوع غذا یا نوشیدنی‌ای که به لکه شدن دندان کمک می‌کند، دهان خود را با آب بشویید.

    جلوگیری از زرد شدن دندان

    استراتژیک بخورید

    سعی کنید قبل از نوشیدن یا خوردن یک غذای لکه دار یک سالاد یا سبزیجات تیره (مانند کلم پیچ یا اسفناج) بخورید. این به ایجاد یک لایه روی دندان کمک می کند تا نفوذ لکه را کاهش دهد.

    به طور مشابه، رنگ کردن غذاهای ترد و سالم می تواند کمک کننده باشد. چند میوه و سبزی که می توانند مانند یک مسواک طبیعی عمل کنند، مانند:

    • سیب
    • گلابی ها
    • کرفس
    • هویج
    • گل کلم
    • خیارها

    مراقب خمیردندان های خشن “سفید کننده” باشید

    خمیردندان هایی که ادعا می کنند دندان ها را سفید می کنند، در واقع این کار را انجام نمی دهند. در عوض، آنها فقط لکه های سطحی را از بین می برند. به هر حال، او اصرار می‌کند که با آنها محتاط باشید، زیرا آنها “پر از مواد ساینده خشن” هستند.

    مسواک برقی

    مسواک‌های برقی سونیک در از بین بردن لکه‌های بیرونی دندان مؤثرتر از مسواک‌های دستی هستند. اگر دندان های زرد یکی از بزرگترین مشکلات شما هستند، خرید یک مسواک الکترونیکی با کیفیت بالا می تواند ارزش سرمایه گذاری را داشته باشد.

    از یک روال بهداشتی جامد دندان پیروی کنید

    بهترین کاری که می‌توانید برای براق و سفید نگه داشتن دندان‌هایتان انجام دهید، مسواک زدن دو بار در روز، استفاده از نخ دندان یا استفاده از مسواک‌های بین دندانی روزانه، دو بار در سال مراجعه به بهداشت دندان‌پزشک و محدود کردن غذا است. که دندان های شما را لکه دار می کند.»

    در مجموع، نکات بالا را برای رسیدن به روشن‌ترین و سفیدترین لبخند خود بدون خطر حساسیت یا آسیب دندان اجرا کنید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.humnutrition.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author