• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف میوه عناب – تاثیرات مثبت و منفی عناب بر سلامتی

    فواید مصرف میوه عناب

    میوه های عناب از دیرباز در طب جایگزین برای درمان بیماری هایی مانند بی خوابی و اضطراب استفاده می شده است.

    مطالعات نشان می دهد که این میوه ممکن است فواید سلامتی چشمگیری برای سیستم عصبی، ایمنی و هضم شما داشته باشد.

    فواید مصرف میوه عناب : سرشار از آنتی اکسیدان

    میوه های عناب سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی متعددی هستند که در درجه اول فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و اسیدهای تری ترپنیک هستند. آنها همچنین حاوی سطوح بالایی از ویتامین C هستند که به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل می کند .

    آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که می توانند از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد اضافی جلوگیری کرده و آن ها را معکوس کنند.

    تصور می‌شود که آسیب رادیکال‌های آزاد عامل اصلی چندین بیماری مزمن، از جمله دیابت نوع 2، بیماری قلبی، و برخی سرطان‌ها باشد .

    آنتی اکسیدان ها به دلیل توانایی خود در مبارزه با رادیکال های آزاد، ممکن است چندین فواید سلامتی را ارائه دهند.

    یک مطالعه حیوانی نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی فلاونوئیدهای عناب به کاهش استرس و التهاب ناشی از آسیب رادیکال های آزاد در کبد کمک می کند.

    در واقع، بیشتر فواید میوه های عناب به محتوای آنتی اکسیدانی آنها مربوط می شود.

    فواید مصرف میوه عناب : بهبود خواب و عملکرد مغز

    عناب به طور گسترده در طب جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده می شود. تحقیقات در حال ظهور نشان می دهد که آنتی اکسیدان های منحصر به فرد آنها ممکن است مسئول این اثرات باشد.

    عصاره میوه و دانه عناب باعث افزایش زمان و کیفیت خواب در موش‌ها می‌شود .

    همچنین، این میوه اغلب توسط پزشکان طب جایگزین برای کاهش اضطراب تجویز می شود.

    علاوه بر این، مطالعات حیوانی و لوله آزمایش نشان می دهد که ممکن است حافظه را بهبود بخشد و به محافظت از سلول های مغز در برابر آسیب های ناشی از ترکیبات تخریب کننده اعصاب کمک کند .

    تحقیقات روی موش ها حتی نشان می دهد که عصاره دانه عناب ممکن است به درمان زوال عقل ناشی از آلزایمر کمک کند. گفته می شود، خود دانه ها معمولاً خورده نمی شوند .

    تحقیقات انسانی بیشتری برای درک کامل اینکه چگونه عصاره عناب ممکن است بر مغز و سیستم عصبی شما تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.

    فواید مصرف میوه عناب : تقویت سیستم ایمنی

    عناب ممکن است ایمنی را تقویت کند و با رشد سلول های سرطانی مبارزه کند.

    یک مطالعه در لوله آزمایش اشاره کرد که پلی ساکاریدهای عناب، که قندهای طبیعی با خواص آنتی اکسیدانی هستند، ممکن است رادیکال های آزاد را دفع کنند، سلول های مضر را خنثی کنند و التهاب را کاهش دهند .

    کاهش سطح التهاب و رادیکال های آزاد می تواند به پیشگیری از بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 کمک کند.

    مطالعه دیگری نشان داد که لیگنین های عناب، نوعی فیبر با خواص آنتی اکسیدانی، تولید سلول های ایمنی را تقویت می کند و سرعت خنثی سازی ترکیبات مضر توسط این سلول ها را افزایش می دهد .

    در یک مطالعه موش‌ها، عصاره عناب سلول‌های ایمنی به نام سلول‌های کشنده طبیعی را تقویت کرد که می‌تواند سلول‌های مهاجم مضر را از بین ببرد.

    میوه عناب همچنین سرشار از ویتامین C است که تصور می شود خواص ضد سرطانی قوی دارد.

    یک مطالعه روی موش نشان داد که تزریق ویتامین C با دوز بالا باعث از بین رفتن سلول های سرطانی تیروئید می شود.

    به علاوه، مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که عصاره عناب انواع مختلفی از سلول های سرطانی از جمله سلول های سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین می برد .

    محققان معتقدند که این فواید در درجه اول نتیجه ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه است. با این حال، بیشتر این مطالعات بر روی حیوانات یا لوله‌های آزمایش انجام شده است، بنابراین قبل از اینکه بتوان نتیجه‌گیری قطعی کرد، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است.

    فواید مصرف میوه عناب

    بهبود هضم

    محتوای فیبر بالای عناب ممکن است به بهبود هضم کمک کند. حدود 50 درصد از کربوهیدرات های موجود در میوه از فیبر است که به دلیل اثرات مفید گوارشی آن شناخته شده است .

    این ماده مغذی به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک می کند. در نتیجه، حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش شما را تسریع می کند و یبوست را کاهش می دهد.

    علاوه بر این، عصاره عناب ممکن است به تقویت پوشش معده و روده شما کمک کند و خطر آسیب ناشی از زخم، آسیب و باکتری‌های مضری را که ممکن است در روده شما وجود دارد، کاهش دهد .

    در یک مطالعه، عصاره های پلی ساکارید عناب پوشش روده موش های مبتلا به کولیت را تقویت کرد که علائم گوارشی آنها را بهبود بخشید.

    در نهایت، فیبر موجود در عناب ممکن است به عنوان غذا برای باکتری های مفید روده شما عمل کند و به آنها اجازه رشد و غلبه بر باکتری های مضر را بدهد .

    معایب احتمالی

    برای اکثر مردم، میوه عناب برای خوردن بی خطر است.

    با این حال، اگر از داروی ضد افسردگی ونلافاکسین یا سایر مهارکننده‌های بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین (SSNRIs) استفاده می‌کنید، باید از عناب اجتناب کنید، زیرا ممکن است با این داروها تداخل داشته باشد.

    علاوه بر این، یک مطالعه روی موش نشان داد که عصاره میوه ممکن است اثرات برخی از داروهای تشنج، از جمله فنی توئین، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند .

    اگر هر یک از این داروها را مصرف می کنید، ممکن است بخواهید قبل از افزودن میوه عناب به رژیم غذایی خود، هر گونه نگرانی احتمالی را با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود در میان بگذارید.

    نحوه خوردن عناب

    میوه های عناب کوچک و شیرین هستند. خشک شده، بافت جویدنی و طعمی شبیه خرما دارند.

    این میوه ها وقتی خام هستند طعمی شیرین و سیب مانند دارند و می توان آنها را به عنوان یک میان وعده مغذی مصرف کرد. آنها حاوی یک گودال با دو دانه هستند که باید قبل از خوردن آن را جدا کرد.

    عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به فروش می رسد. با این حال، به خاطر داشته باشید که میوه های خشک کالری بیشتری نسبت به میوه های تازه دارند. همچنین، آنها منبع غلیظ قند هستند، بنابراین باید آنها را در رژیم غذایی خود محدود کنید.

    علاوه بر این، سرکه عناب، آب میوه، مارمالاد و عسل رایج است.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author