فواید مصرف سیب
با بیش از 7000 رقم مختلف موجود در سراسر جهان، جای تعجب نیست که سیب پرمصرف ترین میوه در سطح جهان است.
از انواع قرمز شیرین یا انواع سبز و.. مطمئناً یک سیب برای همه وجود دارد.
آنها معمولاً در دستور العمل هایی مانند پای، کلوچه، مربا، سالاد، بلغور جو دوسر یا اسموتی استفاده می شوند. آنها همچنین یک میان وعده عالی را به تنهایی یا به صورت گوه ای و آغشته به کره آجیل درست می کنند.
سیب علاوه بر تطبیق پذیری آشپزی و رنگ ها و طعم های متعدد، میوه ای فوق العاده سالم با فواید تحقیقاتی بسیاری است.
در اینجا هشت مورد از مزایای سلامتی چشمگیر سیب آورده شده است.
فواید مصرف سیب : مغذی
سیب به عنوان میوه ای با مواد مغذی در نظر گرفته می شود، به این معنی که در هر وعده مواد مغذی زیادی را فراهم می کند.
دستورالعمل های رژیمی فعلی توصیه می کند روزانه 2 فنجان میوه برای یک رژیم غذایی 2000 کالری مصرف کنید و بر میوه های کامل مانند سیب تأکید کنید .
یک سیب متوسط (200 گرم) مواد مغذی زیر را ارائه می دهد:
- کالری: 104
- کربوهیدرات: 28 گرم
- فیبر: 5 گرم
- ویتامین C: 10٪ از ارزش روزانه (DV)
- مس: 6 درصد DV
- پتاسیم: 5٪ از DV
- ویتامین K: 4٪ از DV
همین وعده همچنین 2 تا 5 درصد از DV را برای ویتامین های E، B1 و B6 فراهم می کند.
ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در چربی عمل می کند، ویتامین B1 – همچنین به عنوان تیامین شناخته می شود – برای رشد و تکامل مورد نیاز است، و ویتامین B6 برای متابولیسم پروتئین ضروری است.
سیب همچنین منبع غنی پلی فنول ها، گروه مهمی از آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند – مولکول های مضری که به ایجاد شرایط مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان کمک می کنند .
در حالی که برچسب های تغذیه ای این ترکیبات گیاهی را فهرست نمی کنند، آنها احتمالاً مسئول بسیاری از مزایای سلامتی سیب هستند .
برای استفاده حداکثری از سیب، پوست آن را روی پوست بگذارید، زیرا حاوی نیمی از فیبر و بیشتر پلی فنول ها است.
فواید مصرف سیب : کاهش وزن
سیب سرشار از فیبر و آب است، دو ویژگی که باعث سیری آن می شود.
افزایش احساس سیری به عنوان یک استراتژی کاهش وزن عمل می کند، زیرا به مدیریت اشتهای شما کمک می کند. این به نوبه خود ممکن است شما را به کاهش انرژی دریافتی خود سوق دهد .
در یک مطالعه، خوردن سیب کامل احساس سیری را تا 4 ساعت بیشتر از مصرف مقدار مساوی پوره یا آب سیب افزایش داد. این اتفاق افتاد، زیرا سیب های کامل سرعتی که معده شما محتویات خود را تخلیه می کند را کاهش می دهند.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که مصرف سیب ممکن است به طور قابل توجهی شاخص توده بدن (BMI) را کاهش دهد، که یک عامل خطر مرتبط با وزن برای بیماری قلبی است .
جالب توجه است که پلی فنول های سیب ممکن است اثرات ضد چاقی نیز داشته باشند .
فواید مصرف سیب : مفید برای سلامت قلب
سیب با خطر کمتر بیماری قلبی مرتبط است .
یک دلیل ممکن است این باشد که آنها حاوی فیبر محلول هستند. این نوع فیبر می تواند به کاهش سطح کلسترول خون شما کمک کند.
دلیل دیگر ممکن است این باشد که آنها پلی فنول ارائه می دهند. برخی از اینها، یعنی فلاونوئید اپی کاتچین، ممکن است فشار خون را کاهش دهند.
مطالعات همچنین مصرف زیاد فلاونوئیدها را با خطر کمتر سکته مغزی مرتبط کرده اند.
به علاوه، فلاونوئیدها می توانند با کاهش فشار خون، کاهش اکسیداسیون کلسترول LDL و کاهش تصلب شرایین، که تجمع پلاک در شریان های شماست، از بیماری قلبی جلوگیری کنند.
مطالعه دیگری همچنین خوردن میوه ها و سبزیجات با گوشت سفید مانند سیب و گلابی را با کاهش خطر سکته مغزی مرتبط دانسته است. به ازای هر 1/5 فنجان (25 گرم) برش های سیب که در روز مصرف می شود، خطر سکته مغزی 9 درصد کاهش می یابد .
فواید مصرف سیب : خطر کمتر دیابت
خوردن سیب همچنین ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
مجموعه ای از مطالعات نشان داد که خوردن سیب و گلابی با کاهش 18 درصدی خطر دیابت نوع 2 مرتبط است. در واقع، فقط یک وعده در هفته ممکن است خطر را تا 3 درصد کاهش دهد .
محتوای بالای آن ها از پلی فنول های آنتی اکسیدانی کورستین و فلوریدزین می تواند این اثر مفید را توضیح دهد .
اثرات ضد التهابی کوئرستین ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش دهد که یک عامل خطر بزرگ برای شروع دیابت است. در همین حال، اعتقاد بر این است که فلوریدزین جذب قند را در روده ها کاهش می دهد و به کاهش بار قند خون و در نتیجه کاهش خطر دیابت کمک می کند.
سلامت روده
سیب حاوی پکتین است، نوعی فیبر که به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند. این بدان معناست که میکروبیوتای روده شما را تغذیه می کند، که باکتری خوب در روده شما است.
با درگیر شدن در بسیاری از عملکردهای مرتبط با سلامت و بیماری، میکروبیوتای روده شما نقش اساسی در بهزیستی کلی شما ایفا می کند. روده سالم اغلب کلید سلامتی بهتر است .
از آنجایی که فیبر غذایی قابل هضم نیست، پکتین دست نخورده به روده بزرگ شما می رسد و باعث رشد باکتری های خوب می شود. به ویژه نسبت باکتریودیت ها به فیرمیکوت ها، دو نوع اصلی باکتری در روده شما را بهبود می بخشد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که سیب با تغییر مفید میکروبیوتای روده می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن مانند چاقی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سرطان کمک کند.
پیشگیری از سرطان
آنتی اکسیدان های موجود در سیب ممکن است اثرات مفیدی در برابر انواع خاصی از سرطان ها، از جمله سرطان های ریه، سینه و دستگاه گوارش داشته باشند .
مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که این اثرات ممکن است به پلی فنل های سیب نسبت داده شود که از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
علاوه بر این، یک مطالعه در زنان گزارش داد که مصرف بیشتر سیب با خطر کمتر مرگ ناشی از سرطان مرتبط است.
محتوای فیبر سیب همچنین ممکن است به خواص مبارزه با سرطان آن کمک کند.
به عنوان مثال، مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که فیبر پکتین سیب می تواند رشد سلول های سرطانی را مهار کند و حتی باعث مرگ آنها شود .
با این حال، برای درک بهتر ارتباط احتمالی بین سیب و پیشگیری از سرطان – به عنوان مثال، برای شناسایی مقادیر کافی و زمان خوردن غذا، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است.
مبارزه با آسم
سیب های غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به محافظت از ریه های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک کنند.
بیش از حد مولکول های مضر به نام رادیکال های آزاد می تواند باعث آسیب اکسیداتیو شود. این ممکن است منجر به پاسخ های التهابی و آلرژی زا در بدن شما شود .
پوست سیب سرشار از آنتی اکسیدان کورستین است که می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک کند. از نظر تئوری، این میتواند سیبها را در برابر مراحل پایانی پاسخهای آسم برونش مؤثر کند.
با حمایت از این موضوع، مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که کورستین ممکن است یک درمان مناسب برای بیماری های التهابی آلرژیک مانند آسم و سینوزیت باشد .
به طور مشابه، سایر ترکیبات موجود در سیب، از جمله ترکیباتی به نام پروآنتوسیانیدین، ممکن است التهاب راههای هوایی آسم آلرژیک را کاهش داده یا از آن جلوگیری کند.
با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری در مورد این موضوع مورد نیاز است.
محافظت از مغز
کوئرستین موجود در سیب ممکن است از مغز شما در برابر آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت کند.
تحقیقات روی موشها نشان میدهد که اثرات آنتیاکسیدانی کورستین ممکن است از مغز و اعصاب در برابر آسیبهای اکسیداتیو محافظت کند و از آسیبهایی که میتواند منجر به بیماریهای مغزی تحلیلبرنده مانند بیماری آلزایمر یا زوال عقل شود، جلوگیری میکند.
علاوه بر این، کورستین ممکن است با تنظیم نشانگرهای استرس اکسیداتیو و التهابی از آسیب عصبی ناشی از استرس جلوگیری کند .
با این وجود، به خاطر داشته باشید که بیشتر تحقیقات بر روی یک ترکیب خاص به جای سیب های کامل تمرکز می کنند. بنابراین، قبل از نتیجه گیری، هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !