• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    درمان آکنه با روغن جوجوبا

    درمان آکنه با روغن جوجوبا:

    درمان آکنه با روغن جوجوبا

    درمان آکنه با روغن جوجوبا:

    روغن جوجوبا یک عنصر رایج در پاک کننده های مختلف صورت و کرم های مراقبت از پوست است. دارای ویتامین‌ها، مواد معدنی و خواص اضافی است که به رفع شرایط پوستی کمک می‌کند و به صورت شما احساس شادابی و لطافت می‌دهد. علم همچنین نشان می دهد که روغن جوجوبا دارای خواص مفید مختلفی است، از جمله:

    • ضد التهاب
    • آنتی باکتریال
    • ضد ویروس
    • ضد پیری
    • التیام زخم
    • مرطوب کننده

    این خواص بیشتر از ارتقای سلامت پوست است. روغن جوجوبا همچنین ممکن است به شما در مقابله با آکنه، سایر مشکلات پوستی و موارد دیگر کمک کند. یاد بگیرید که چگونه روغن جوجوبا برای آکنه کار می کند و چگونه آن را در روال پوست خود بگنجانید.

    علم پشت روغن جوجوبا

    تحقیقات نشان می دهد که روغن جوجوبا در درمان آکنه به عنوان یک ماده و به تنهایی مفید است. یک مطالعه آلمانی در سال 2012 نشان داد که ماسک صورت روغن جوجوبا خاک رس در بهبود ضایعات پوستی و آکنه خفیف موثر است. شرکت‌کنندگانی که دو تا سه بار در هفته از ماسک‌های روغن جوجوبا استفاده کردند، کاهش چشمگیری در التهاب، ضایعات و آکنه مشاهده کردند. یک مطالعه موردی نشان داد که روغن جوجوبا به عنوان یک داروی گیاهی برای کاهش علائم آکنه عمل می کند.

    یکی از تئوری های روغن جوجوبا به عنوان یک درمان موثر آکنه این است که روغن جوجوبا به پوست شما سیگنال می دهد تا تعادل خود را حفظ کند. از نظر فنی یک استر موم به جای روغن، روغن جوجوبا شبیه سبوم انسان است. سبوم یک ماده مومی و روغنی روی پوست شماست. تولید بیش از حد یا مسدود شدن سبوم می تواند باعث آکنه شود. بنابراین وقتی روغن جوجوبا را استفاده می کنید، پوست شما این پیام را دریافت می کند که نیازی به تولید سبوم بیشتر ندارد.

    نحوه استفاده از روغن جوجوبا برای آکنه

    به دنبال محصولات داروخانه ای باشید که روغن جوجوبا را در مواد تشکیل دهنده خود تبلیغ می کنند یا مخلوط خود را در خانه ایجاد کنید.

    به عنوان پاک کننده آرایش

    مقدار کمی روغن جوجوبا را روی یک اسفنج یا دستمال آرایشی بریزید و آرایش خود را به آرامی و به طور کامل پاک کنید. باقی ماندن آرایش روی صورتتان، حتی در هنگام خواب، می تواند منجر به جوش شود، بنابراین مهم است که قبل از اینکه روی یونجه بزنید، آرایش خود را صاف کنید.

    به عنوان یک پاک کننده

    مقدار کمی روغن جوجوبا را به کف دست خود بمالید. روغن را به مدت یک تا دو دقیقه با حرکات دایره ای روی پوست خود ماساژ دهید. برای پاک کردن روغن اضافی از یک دستمال شستشوی گرم استفاده کنید. در صورت نیاز مرطوب کنید.

    به عنوان ماسک خاک رس

    مقدار مساوی خاک رس بنتونیت (خشت شفابخش هندی مخفی آزتک) و روغن جوجوبا را مخلوط کنید. هنگامی که یک قوام خوب و صاف به دست آوردید، آن را دو تا سه بار در هفته به مدت 10 تا 15 دقیقه روی صورت و گردن خود بمالید. پوست شما ممکن است بعد از شستن آن قرمز به نظر برسد، بنابراین ممکن است بخواهید از انجام این کار در طول روز خودداری کنید.

    به عنوان مرطوب کننده

    مقدار مساوی روغن جوجوبا و ژل آلوئه ورا را در یک بطری پمپ خالی مخلوط کنید و خوب تکان دهید. دو تا سه آبپاش را در دست خود پمپ کنید و دستان خود را به هم بمالید. سپس، مخلوط را به آرامی روی پوست خود فشار دهید و اجازه دهید به مدت 15 ثانیه جذب شود. اضافی را پاک کنید و در صورت نیاز دوباره استفاده کنید. به عنوان یک مرطوب کننده، روغن جوجوبا می تواند تا 24 ساعت دوام بیاورد

    به عنوان یک درمان در هنگام دوش

    دو تا سه پمپ از مرطوب‌کننده‌ای را که درست کرده‌اید روی دستتان بمالید و مخلوط را بمالید. سپس آن را روی نواحی که آکنه دارید فشار دهید و سپس آن را روی بقیه پوست خود بمالید. بگذارید مخلوط چند ثانیه جذب شود و سپس آن را زیر دوش بشویید. از یک حوله برای خشک کردن ملایم استفاده کنید.

    سایر فواید و خطرات روغن جوجوبا

    روغن جوجوبا مزایایی فراتر از درمان آکنه دارد. مقدار زیادی ویتامین E، سیلیکون، مس، روی و غیره دارد. شما حتی می توانید آن را به عنوان روغن ماساژ در برنامه روزانه خود قرار دهید. روغن جوجوبا همچنین دارای ماندگاری طولانی است، بنابراین شما می توانید درمان های خانگی خود را برای مدت طولانی نگه دارید.

    همچنین برای:

    • زخم ها را التیام بخشد
    • خطوط ریز و چین و چروک را تسکین می دهد
    • کاهش علائم پسوریازیس
    • کاهش التهاب
    • دفع عفونت
    • از سوختگی تیغ در اثر اصلاح جلوگیری می کند
    • حالت دهنده و مرطوب کننده مو و پوست سر

    یک مطالعه همچنین نشان داد که روغن جوجوبا می تواند به عنوان یک عامل حالت دهنده برای صاف کردن موهای آفریقایی نژاد عمل کند. روغن جوجوبا از موها محافظت می کند و ریزش پروتئین را کاهش می دهد.

    خطرات و هشدارها

    مطالعات در مورد عوارض جانبی روغن جوجوبا کمیاب است، اما این محصول به طور کلی برای استفاده به عنوان یک درمان موضعی بی خطر در نظر گرفته می شود. با این حال، قبل از استفاده از روغن جوجوبا، باید یک آزمایش پچ روی پوست خود انجام دهید تا هرگونه آلرژی را رد کنید. مراقب استفاده طولانی مدت نیز باشید. برخی افراد نیز پس از استفاده مداوم از روغن، سوزش پوست را گزارش کرده اند.

    شما نباید روغن جوجوبا خالص را مستقیماً روی پوست خود بمالید. در عوض، باید روغن جوجوبا را با ماده دیگری مانند ژل آلوئه ورا یا روغن نارگیل مخلوط کنید. روغن جوجوبا را به صورت خوراکی مصرف نکنید.

    روغن های دیگر برای آکنه

    اگر نمی توانید روغن جوجوبا را بگیرید یا متوجه شدید که برای شما کار نمی کند، نگران نباشید. محصولات طبیعی دیگری در بازار وجود دارد که به عنوان درمان آکنه عمل می کنند. این اسانس ها عبارتند از:

    • توت عرعر: مطالعات نشان می دهد که اسانس توت درخت عرعر دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضد میکروبی است. این خواص می تواند برای پوست مستعد آکنه مفید باشد.
    • مریم گلی کلاری: تحقیقات نشان داد که عوامل ضد میکروبی موجود در روغن مریم گلی می تواند به آرام کردن گسترش باکتری ها کمک کند. این روغن گیاهی را به یک درمان طبیعی برای عفونت ها و زخم های پوست تبدیل می کند.
    • اسطوخودوس: اسطوخودوس یکی دیگر از روغن های ضروری است که دارای فعالیت ضد میکروبی بالایی برای کمک به درمان آکنه است. شما همچنین می توانید از این روغن برای درمان سایر بیماری های پوستی مانند راش و نیش حشرات استفاده کنید.
    • درخت چای: روغن درخت چای یک ضد عفونی کننده موضعی شناخته شده است که علائم خفیف تا متوسط آکنه را درمان می کند.

    هرگز روغن های ضروری را مستقیماً روی پوست خود نمالید. همیشه آنها را با روغن حامل مانند بادام شیرین یا روغن معدنی مخلوط کنید. شما باید به ازای هر سه قطره اسانس خالص یک قاشق چایخوری حامل داشته باشید. قبل از استفاده خوب تکان دهید.

    چیزهایی که باید بدانید

    روغن جوجوبا خود را حتما از منابع معتبر خریداری کنید. اگر یک سازنده روغن را تصفیه نشده برچسب گذاری کند، به این معنی است که فیلتر نشده و بدون مواد افزودنی است. روغن تصفیه شده به این معنی است که ممکن است سفید شده و فرآوری شده باشد. همچنین ممکن است بخواهید روغن جوجوبا را با اسید اولئیک کم پیدا کنید. اسید اولئیک می تواند منافذ را مسدود کند و باعث ایجاد جوش در پوست های حساس تر شود.

    روغن جوجوبا یکی از روغن های گران قیمت است، اما می توانید 4 اونس را با کمتر از 10 دلار به صورت آنلاین خریداری کنید. Garden of Wisdom روغن جوجوبا را در بطری های پلاستیکی و شیشه ای می فروشد.

    درمان آکنه با روغن جوجوبا

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت healthline
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت درای شرق ممنوع است !

    About The Author

    محصولات جدید